Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2623)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2623)
    • 5 Star(2508)
    • 4 Star(107)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    I just ordered 3 pieces. (I've bought it a few times before.) It arrived in a very short time (less than 2 weeks from China to Europe) and packaged properly. I usually load the power supply with a 5 ohm resistor (2 - 2.5 A), it performs it easily. A novelty in today's devices is the plastic sheet covering the connecting screws (picture 8).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    35 dni do Czelabińska. Bloki są średnie, 5A nagrzewają się do 60 stopni. Na pewno pociągnij ładunki 4A. Pulsacje 70mV. Stabilizacja średniej temperatury, gdy jednostka jest ogrzewana, napięcie spada o około 0,1v. Cztery sztuki, wszyscy pracownicy. W zasadzie na taśmach wentylator działa normalnie. Po zainstalowaniu na metalowej obudowie można zastosować obciążenia 5A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Witam, kupiłem i nie byłem rozczarowany rabatem :). Regulacja napięcia waha się od 11 do 12,8 woltów. Nie mogłem dokładnie zmierzyć prądu, ale w przybliżeniu trzyma określone obciążenie, byłem w stanie załadować go z prądem 5.38 A. Zabezpieczenie przeciążenia działa! Polecam zakup z rabatem :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Dobra jakość, doskonała praca, atrakcyjna cena, dzięki za wysokiej jakości towary, posiada doskonale 12 woltów przy obciążeniu 5 amperów, nie rozgrzewa się! Za wszystkie udane zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Przetwarzanie jest bardzo dobre. Jakość jest OK. Działa bez problemów i niezawodnie. Ustawienie napięcia wyjściowego, jest bardzo proste i precyzyjne możliwe. Napięcie wyjściowe fal jest bardzo niskie. Podsumowując, dobry produkt za dobrą cenę. Jestem z tego bardzo zadowolony. Może polecić zakup tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Produkt jest taki jak na zdjęciu. Muszę przyznać, że myślałem, że jest w dużo większej objętości, chociaż bardziej mi się podoba, że jest kompaktowy. Chociaż jest to proste, jest dość oporne. Próbowałem włączając pasek LED RGB przez kilka godzin i robi się tylko trochę gorący, chociaż nie jest za dużo, ma też zlew, który pomaga schłodzić źródło. Cieszę się, że uważam go za ekonomiczny, łatwy do przenoszenia i przybył bardzo szybko w porównaniu z innymi produktami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Dostawy na Ukrainę meest ekspresem trwały 17 dni! Cała sprawa. Regulacja napięcia w zakresie 11.3-13v! Nie sprawdziłem prądu. Kompaktowy, ma większy rozmiar! Nie mam nic przeciwko temu i za taką kasę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    .. Dobrej jakości materiały... Doskonała konstrukcja... i niezawodne zasilanie 12V... Wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu!!! Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    To drugi, który kupuję - to pequeña, ale Robust - bardzo szybki transport kupiony w dniach 12-8-21 i entregada w Hiszpanii 18-8-21. Dzięki za dobrą obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Kompaktowy rozmiar, który jest przydatny, gdy używasz go w wąskich miejscach. Nie używałbym go przez 45 do 50 W, bo robi się ciepło, bo nie ma filtra wejściowego. Jednak używanie go z moich pasków LED będzie działać...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 608
    • Ft18 074
    • Ft14 248
    • Ft19 581
    • Ft5 963
    • Ft2 648
    • Ft1 503
    • Ft26 511
    • Ft5 963
    • Ft24 100
    • Ft21 087
    • Ft1 503
    • Ft3 643
    • Ft2 980
    • Ft3 643
    • Ft13 254
    • Ft28 017
    • Ft2 648