Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(407)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(407)
    • 5 Star(372)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Zamów na czas i dobrze zapakowane. Przetestowałem go moim źródłem blatu, umieściłem multimetr na wyjściu i ustawiłem na niskie napięcie. Nie rozgrzało się. Ale zalecam najwyższą ostrożność, aby nie odwracać napięcia wejścia, ponieważ może to spowodować problemy. Bardzo małe i bardzo zwarte. Polecam ten artykuł. Spójrz na zdjęcia i coś podobnego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Zamówiłem 7.01 otrzymalem 22.01. Zapakowane w elektrostatyczne opakowanie. Wygląda dobrze, nie sprawdzałem jak działa. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Just received the parcel , not tested yet ... It took 38 days to deliver here at india

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dostarczone w worku esd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Appears to have got some kind of compression during transport unfortunaately. But hopefulle it still works

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dobry DC- DC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Świetny produkt!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dostałem go w 10 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    this circuit is very well made, I connect to it a 12Vdc power supply and the output arise till 30 Vdc. 2 trimmers are dedicated to the output voltage and current limit adjustment. very versatile and very good value for money. il circuito è fatto molto bene, l'ho connesso ad un alimentatore da 12Vdc e l'uscita è regolabile sino a 30Vdc. ci sono 2 trimmer per regolare la tesnione di uscita e la corrente di uscita. molto versatile e ottimo valore prezzo prestazioni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Antonin
    FR
    11/07/2020

    Bardzo dobrze, statek z antystatyczną torbą. Produkt był dobrze zapakowany. Regulacja linii jest dobra, testowana z 5-30v w wejściu i obciążeniem 2A. Nadaje się do ledu lub bez analogowego urządzenia bez filtra. Aktualne ograniczenie pracy w porządku. Jestem trochę rozczarowany wyborem kondensatora. Są one 105 stopni, ale tylko 35V. 50v, pozwalałoby na lepszą długość życia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 811
    • Ft4 540
    • Ft980
    • Ft4 585
    • Ft3 402
    • Ft3 025
    • Ft2 127
    • Ft3 012
    • Ft2 645
    • Ft3 402
    • Ft1 799
    • Ft1 472
    • Ft31 095
    • Ft19 663
    • Ft2 268
    • Ft6 224
    • Ft1 636
    • Ft3 274