Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2021

    Perfectly fine. This models seams to not have the overvoltage of the relay because it accepts only 5v and not 12v with a regulator like other brands. The 5v alimentation is provided by the pins or by the blue cable older. Good product, I recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Dziękuję bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Doskonale działa. Próbowałem podłączyć trzy z czterech przekaźników i działają. Zalecane w razie potrzeby trzech lub więcej przekaźników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dziękuję. Produkt dotarł w ciągu dwóch miesięcy i jest w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Moduł przybył przed planowanym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Pasuje do ogłoszenia wysłać szybko polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wygląda dobrze. Przetestowałem go i działa dobrze Tylko, że opakowanie było trochę słabe, tylko zapakowane w plastikową torbę. Ale to działa. Świetny produkt, opakowanie może być lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Sam przedmiot jest świetny i dokładnie to czego szukam. Jednakże był dostarczany w miękkim opakowaniu bez pianki i wsparcia dla przekaźnika.. I oto przybył z źle wygiętym szpilkami. Słaba forma, a ja też jestem wrażliwym nowym klientem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Artykuł dotarł z zadrapaniem w górnej części przekaźników i plamą na płytce. Nie wiem dlaczego. Ale wyczyściłam i działa, więc jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Świetny produkt. Odpowiednio zapakowany w antystatyczną torebkę. Przybył do Hiszpanii za 10 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 133
    • Ft1 235
    • Ft1 544
    • Ft17 330
    • Ft4 020
    • Ft2 720
    • Ft1 854
    • Ft3 061
    • Ft6 805
    • Ft2 163
    • Ft3 092
    • Ft2 380
    • Ft1 597
    • Ft771
    • Ft2 380
    • Ft4 020
    • Ft4 082
    • Ft7 486