Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(622)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(622)
    • 5 Star(595)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Doskonały zestaw składa się z 5 silników krok po kroku ze względnymi sterownikami, również kable są dostarczane do połączenia sterowników na płycie. Koszt całego zestawu był znacznie niższy niż zakup tylko silników steppera lub tylko sterowników. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Well packaged, received in good condition and excellent delivery time (11 calendar days from order). The 28BYJ-48 is a good general purpose 5V stepper and the ULN2003 driver is easy to interface to a micro-controller. All in all, these are useful steppers to keep in stock and I try to keep a few in stock in my hobbyist electronics lab. I am happy to recommend them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    5szt silnika krokowego z kierowcą. Tanie rozwiązanie dla świetnych projektów DYI (torguy około 30mn.m). Szczegóły dostępne w internecie (arkusze danych itp.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wysokiej jakości silniki krokowe ze świetnymi, kolorowymi przewodami. Płyty sterowników są małe i uniwersalne, co czyni je idealnym połączeniem z silnikiem steppera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Works. I control them with python on my raspberry pi, using this code : https://tutorials-raspberrypi.com/how-to-control-a-stepper-motor-with-raspberry-pi-and-l293d-uln2003a/ However, the motors are very slow (1 rotation = 8 seconds at the highest speed) and are not powerfull (might be enought to slowly move a very light diy built toy). Fun for experimenting, but I guess not enough power for making usefull stuff :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Produkt otrzymany zgodnie z reklamą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Dobry produkt i świetna cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Silniki Stepper nadeszły bardzo szybko, zaledwie dwa tygodnie. Wszystko jest w porządku. Polecam sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Słabe opakowanie... mam nadzieję, że dobrze się sprawuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    5 szt. std. Silnik krokowy ze sterownikami w jakości Geekcreit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$37.89
    • US$17.24
    • US$17.93
    • US$17.99
    • US$21.09
    • US$13.00
    • US$23.71
    • US$16.99
    • US$34.99
    • US$23.09
    • US$21.93
    • US$8.09
    • US$85.09
    • US$22.99
    • US$15.94