Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(566)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(566)
    • 5 Star(520)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Cieszy się z ceny i różnorodności części w tym zestawie. Niestety niektóre części przybyły trochę pogięte, ponieważ nie podróżowały dobrze. Może skorzystaliby z lepszych opakowań?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Kupiłem ten zestaw wraz z zestawem arduino, wszystko bardzo dobrze zapakowane i w antystatyczne torby, dużo lepsze niż inne, które kupiłem ostatnio, deski wyglądają idealnie, nie mogę się doczekać, aby rozpocząć nowy projekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Jestem szczęśliwy, aby otrzymać dużą liczbę czujników, jak wskazane na stronie.Ale niestety niektóre Elementy są trochę wygięte przez transport Radzę przyjaciołom wybrać kartonowe opakowanie, a nie plastikowe. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Otrzymany wcześniej niż planowano, przed świętami, wystarczająco, by zabawić mnie przed uroczystościami. Produkty zgodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dotarliście bezpiecznie. Na pierwszy rzut oka wygląda dobrze, poza tymi, które przychodzą bez indywidualnej torby. Musisz spróbować ich wszystkich, żeby sprawdzić, czy nic im nie jest. Gdybym zamówił ten sam produkt jeszcze raz, zamówiłby go ten z pudełkiem do sortowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z usług. Byłem stale informowany o statusie mojej dostawy. Więc cały czas wiedziałem, gdzie to jest. Dokładnie 10 dni zajęło mi dostarczenie paczki do domu. Dostępny jest w plastikowej torbie Zip... Co nie jest dobre .. Cała elektronika jest w antystatycznych torbach. Nic nie jest złamane na pierwszy rzut oka. Zacznę pracować nad wszystkimi komponentami i sprawdzę, czy wszystko jest w porządku. Wszystko wygląda jak prawdziwy interes.. Nic nie wygląda na podróbkę lub niższej jakości. Myślę, że jest to świetny zestaw startowy dla wszystkich, którzy dopiero zaczynają i polecają również zakup „Geekcreit® UNOR3 Basic Starter Kits". Wspaniała obsługa. Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Moje zamówienie zostało wysłane szybko i dotarło w idealnym stanie. Moje zamówienie zostało wysłane szybko i dotarło w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RuiVIP4
    PT
    29/06/2021

    Bardzo kompletny zestaw, dobrze zapakowany, z futerałem do przechowywania bardzo przydatny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Zestaw bardzo dobry, wysyłany bardzo szybko, dobrze zapakowany. Dzięki sprzedawcy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Przybył bez problemu, wydaje się dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 967
    • Ft8 242
    • Ft5 493
    • Ft7 475
    • Ft2 440
    • Ft2 440
    • Ft1 600
    • Ft1 829
    • Ft1 218
    • Ft2 431
    • Ft2 745
    • Ft2 562
    • Ft13 857
    • Ft3 051
    • Ft4 577
    • Ft12 822
    • Ft3 909
    • Ft7 051