Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4114)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(4114)
    • 5 Star(4006)
    • 4 Star(101)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Considering the very interesting price, you might as well buy them in all sizes ... We will necessarily find happiness in the right size ... By the way always choose a little too big then give a little grinding if it is necessary to reduce it ... The reverse will make you make a gas factory circuit where it will be necessary to stack so that the assembly fits on the PCB which is too small! What is great about these PCBs is the possibility of making very compact assemblies if you master SMD components with conventional through-hole components. I use 26 to 30AWG wire wrapper by soldering the two ends of SMD components format 1206 or 0603 which remain perfectly weldable on the studs at a pitch of 2.54mm. Here are some examples with hyper frequency radar charts. Of course, this type of card can be used for single models or 2 or even 3 copies, but especially not for mass production. But the successful and functional model will make it possible to go through the plotting software for a professional finish in large numbers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakiś czas temu, kupiłem te drukowane płyty obwodowe. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Jakość jest doskonała. Może być edytowany doskonale. Połączenia lutownicze są bardzo dobre. Liczba płyt obwodowych drukowanych wynosi 10 sztuk dla każdego rozmiaru. Ogólnie, w opakowaniu jest 40 elementów obwodów drukowanych. Ten produkt jest bardzo polecany. Kupimy więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Dostałem rozkaz, nic mi nie jest, jestem bardzo zadowolony! Dobra jakość. Polecam. Zamówię ponownie. Dziękujemy producentowi i dostawcy za dobrą obsługę i szybką 13 dniową dostawę.!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo dobrze wykończone deski z dobrze wykonanymi otworami i podkładkami. Dokładnie wyprodukowane do wielkości, deski są dokładnie wielkości, które podają, a otwory są dokładnie 2,54 mm pomiędzy. Jak dotąd, wszystkie moje komponenty HT pasują idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Doskonała jakość i wykonanie. Już kilka razy kupowałem te płyty obwodowe. Jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    W końcu dostałem. Są dla mnie przydatne. Używałem go w przeszłości i były dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Produkt odpowiada opisowi jakość jest dobra. Dobrze spakowane. Dostawa szybko. Polecam sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Dobre PCB do rozwoju i testów. Ale także do szybkiej produkcji mniejszych urządzeń. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jakość tych prototypów PCB jest doskonała. Właściwie to ich kolor jest czarny. Stop otaczający otwory jest doskonałą jakością, a lutownica bardzo ładnie się rozprzestrzenia. Sprzedający gorąco polecam!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Tego właśnie potrzebowałem, wszystkie PCB są dobrej jakości, uwielbiam różne rozmiary dla projektów elektronicznych. Wysłał szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 268
    • Ft1 586
    • Ft3 024
    • Ft2 540
    • Ft3 142
    • Ft1 586
    • Ft3 494
    • Ft3 494
    • Ft3 842
    • Ft1 268
    • Ft1 586
    • Ft3 600
    • Ft1 904
    • Ft2 443
    • Ft2 095
    • Ft951
    • Ft40 207
    • Ft1 744