Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4338)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(4338)
    • 5 Star(4225)
    • 4 Star(105)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    PCB są dobrze zapakowane w standardową plastikową torbę do wysyłki Banggood. W środku była inna szara torba transportowa. Wewnątrz znajdowały się PCB w plastikowej torbie. Same PCB są proste i dobrze cięte. Otwory i warstwy po obu stronach są spójne i dobrze przyjmuje lutowanie. Jakość jest dobra w ogóle. Wymiary pokazano na załączonych zdjęciach. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo dobrze wykończone deski z dobrze wykonanymi otworami i podkładkami. Dokładnie wyprodukowane do wielkości, deski są dokładnie wielkości, które podają, a otwory są dokładnie 2,54 mm pomiędzy. Jak dotąd, wszystkie moje komponenty HT pasują idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Jak zwykle, wszystko jest w idealnym porządku. Szybka dostawa. najwyższa jakość za dobrą cenę. Banggood jest moim pierwszym wyborem na elektronikę. Chinatronic poleca Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Dobrej jakości deska do prototypowania. 10 desek w 4 różnych rozmiarach. Kupiony w kupie grupowym. Szybka wysyłka, dostawa w Colisimo France. Wspaniała cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. - Jakość jest dobra. Złącza Solder są bardzo dobre. Płyty są dokładnie takie same, a otwory są dokładnie 2,54mm. Dobry stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Quality, well made, Prototype boards, double-sided.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Produkt dobrego wykonania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dokładnie tak, jak to opisałeś. PCB wydają się być dobrej jakości. Przybył w odpowiednim czasie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przyprowadził kuriera i zadzwonił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Tablice były pakowane w grupy, zgodnie z wymiarami. Są w dobrej formie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$17.24
    • US$6.99
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$16.50
    • US$11.54
    • US$4.19
    • US$2.99
    • US$5.49
    • US$2.99
    • US$6.89
    • US$5.99
    • US$12.64
    • US$2.99
    • US$9.99
    • US$53.99