Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4393)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(4393)
    • 5 Gwiazda(4279)
    • 4 Gwiazda(106)
    • 3 Gwiazda(6)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Considering the very interesting price, you might as well buy them in all sizes ... We will necessarily find happiness in the right size ... By the way always choose a little too big then give a little grinding if it is necessary to reduce it ... The reverse will make you make a gas factory circuit where it will be necessary to stack so that the assembly fits on the PCB which is too small! What is great about these PCBs is the possibility of making very compact assemblies if you master SMD components with conventional through-hole components. I use 26 to 30AWG wire wrapper by soldering the two ends of SMD components format 1206 or 0603 which remain perfectly weldable on the studs at a pitch of 2.54mm. Here are some examples with hyper frequency radar charts. Of course, this type of card can be used for single models or 2 or even 3 copies, but especially not for mass production. But the successful and functional model will make it possible to go through the plotting software for a professional finish in large numbers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Arrivati rapidamente senza danni da trasporto. Imballati bene con protezione in plasica espansa. PCB a doppio strato, realizzati bene, fori metallizzati perfetti, saldabilita' ottima, puliti bene. Questo e' il terzo ordine che faccio e ogni volta il prodotto e' sempre molto buono. Consigliati.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakiś czas temu, kupiłem te drukowane płyty obwodowe. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Jakość jest doskonała. Może być edytowany doskonale. Połączenia lutownicze są bardzo dobre. Liczba płyt obwodowych drukowanych wynosi 10 sztuk dla każdego rozmiaru. Ogólnie, w opakowaniu jest 40 elementów obwodów drukowanych. Ten produkt jest bardzo polecany. Kupimy więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JKLVIP2
    FR
    06/03/2018

    Bonjour, j'ai utilisé une de ces cartes pour réaliser un prototype de détecteur de distance à ultra son, ce qui a permis de tester rapidement mon montage. Je suis très satisfait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2017

    Useful and cheap boards for little projects, connector boards, etc Thru hole plating very good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2015

    Very good value @ < USD$0.27 per board. Great for small projects, addon boards, and for stacking. Generous end pads for wire attachment. Used one so far and am very pleased.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Dostałem rozkaz, nic mi nie jest, jestem bardzo zadowolony! Dobra jakość. Polecam. Zamówię ponownie. Dziękujemy producentowi i dostawcy za dobrą obsługę i szybką 13 dniową dostawę.!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2019

    C'est le troisième lot que j'achète. Ces plaques sont de très bonne qualité et sont absolument indispensables pour la réalisation des protos. Quelques photos d'une réalisation qui mélange le moderne et l'ancien. Et avec d'autres modules de BangGood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    PCB są dobrze zapakowane w standardową plastikową torbę do wysyłki Banggood. W środku była inna szara torba transportowa. Wewnątrz znajdowały się PCB w plastikowej torbie. Same PCB są proste i dobrze cięte. Otwory i warstwy po obu stronach są spójne i dobrze przyjmuje lutowanie. Jakość jest dobra w ogóle. Wymiary pokazano na załączonych zdjęciach. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.34
    • US$6.89
    • US$11.59
    • US$5.99
    • US$7.46
    • US$7.99
    • US$14.99
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$24.14
    • US$6.99
    • US$12.59
    • US$9.59
    • US$10.99
    • US$5.74
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$15.00