Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1156)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1156)
    • 5 Gwiazda(1122)
    • 4 Gwiazda(23)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/06/2019

    Perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Zadziałało tak, jak powinno i jestem bardzo szczęśliwy. Pokazałem nim mój nadajnik Turnigy 9x i 9XR i zadziałało świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LMPVIP4
    PT
    08/08/2019

    Micro analizador lógico...mesmo pequeno, como uma pen! Muito bom.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    Must have to change the firmware for eachine pro58

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    Cheap STM simulator for programing stm8 or stm32 cpu. Can be used to flash Achilles firmware to Eachine PRO58

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2017

    arrived in good order, taking 16 days in transit is recognised using the drivers from : http://www.st.com/en/development-tools/stsw-link009.html seems good; looking forward to flashing some micro-quads to acro mode using silverxxx's firmware - once they arrive :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Działa dobrze, zgodnie z opisem, wysyłkę z UK w nieco ponad tydzień, pokazałem wszystkie odbiorniki A8S i X6B z RSSI i 14CH. Możesz nawet uruchomić chip FlySky FS-I6 na 14 kanałach i Turnigy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Wszystko top działa bardzo dobrze najwyższej jakości mieszkania i złącze i nie do pobicia cena. Mam dużo lepszy kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2019

    aún no lo he abierto!! PUES la primera impresión,cable es plástico malo o barato, el pincho aún no lo e probado ya veremos y encima color GRIS...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2018

    Good product useful for eachine pro58 firmware

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$165.99
    • US$249.99
    • US$74.99
    • US$144.99
    • US$432.99
    • US$195.99
    • US$888.99
    • US$532.99
    • US$512.99
    • US$16.69
    • US$53.49
    • US$244.99
    • US$94.99
    • US$115.99
    • US$46.99
    • US$154.99
    • US$121.99
    • US$159.99