Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2020

    Perfect jeszcze nie przetestowany tylko minus wtyczki nie pasuje do francuskiej wtyczki. A orzech nie jest obecny na obudowie zasilacza, więc nie mogę dokręcić obecnej śruby. Do zobaczenia po uruchomieniu - w górę i okablowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Produkt pojawił się wcześniej niż się spodziewano. To po prostu nie wyszło z podręcznikiem interwencji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Absolutnie dobra wartość dla pieniędzy jest bardzo kompletny Wszystko, czego potrzeba, jest w nim. Zasilanie jest doskonałe i wszystko działa bardzo dobrze Przesyłka była szybka jak cholera z CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    I was finally able to assemble the unit, I powered it with 120V and the power unit would put out 38 amps, but only for 20 seconds or so and the yellow light on the power supply would flash. It was only able to heat the crucible to 400F. I am going to try 220V and see what that does, I was sent a European plug for 220V, in the U.S. the 220V plugs are much larger so I have to purchase a plug and wire it up. The unit is supposed to operate 100V - 220V, but It is obviously not capable at 120V, it may just be weak. Other than that everything else seems to be working just fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Bardzo dobry produkt. Działa dobrze tylko zasilacz nie jest kompatybilny ze zdjęciem, ale działa dobrze. Kiedy kable zostaną zmienione i trochę podrasowane na kablach elektrycznych, bo nie dostałem ich wszystko działa bardzo dobrze. Zamierzam stopić wszystko, co mam pod ręką. Serdecznie Poniżej znajdziesz wynik po zamontowaniu:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TIMVIP4
    FR
    25/12/2020

    Pełna recenzja artykułu: Ten zestaw grzewczy indukcji jest doskonały dla majtków (nieco doświadczonych), którzy chcą pracować z metalu bez użycia gazu, drewna lub węgla drzewnego. Pozwala zarówno zmiękczyć obiekty w celu ich przeróbki, ale także stopić metal przy użyciu grafitowego tygla. Uwaga jednak na kilka ważnych kwestii: - Nie ma instrukcji obsługi! Musisz wyszukać instrukcje w Internecie i zwrócić uwagę na montaż każdej części maszyny. - Uwaga na potencjalne porażenia (z powodu okablowania wykonanego lub parzystego) lub poparzenia spowodowane bardzo wysoką temperaturą metali umieszczonych w rdzeniu cewki. - Podczas stosowania należy upewnić się, że chłodzenie wody i wentylatory są włączone, w przeciwnym razie można zniszczyć elementy lub cewkę. - Dostarczona pasza nie jest nowa, jest używana i może wykazywać pewne oznaki zużycia. - Gniazdo wentylatora to typ A (północnoamerykańskie gniazdo), a gniazdo maszynowe typu I (australijskie, nowozelandzkie i chińskie). Należy zatem użyć adaptera do wentylatora i zmienić kabel na maszynę (upewniając się, że gniazdo obsługuje 18A) - Maszyna ciągnie 18A do maksimum w temperaturze poniżej 230VAC, upewnij się, że instalacja elektryczna utrzymuje taką intensywność, że może istnieć ryzyko pożaru. - Nie zostawiaj maszyny na rynku bez nadzoru! Tygiel grzeje się bardzo szybko i staje się biały od ciepła, w tej temperaturze izolacja wokół grafitu zaczyna się palić i emituje bardzo nieprzyjemny zapach. - Po użyciu tygla należy upewnić się, że jest całkowicie schłodzony przed jego przechowywaniem i pozostawić cewkę i elementy do ochłodzenia przez kilka minut, aby uniknąć poparzenia ciała lub uszkodzenia urządzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Przybył w kilka dni (z Czech....), idealne opakowanie. Wydaje się, że wszystko w porządku... zgodnie z oczekiwaniami zasilacz nie jest nowy, chociaż w doskonałym stanie. Zaraz sprawdzę operację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Wspaniały produkt dotarł nienaruszony i doskonale działa. Zaleca się natychmiastowe zdobycie innych tygli grafitowych, ponieważ opakowanie jest spożywane szybko. Pytanie: Gdzie kupić inne ogniotrwałe?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Cóż, przyszedł bardzo szybko (około tygodnia) i działa dobrze, ale: - Każda część zestawu ma bardzo widoczne ślady, które były używane przed - Kabel zasilający do transformatora był z wtyczką UK - Kabel zasilający dla wentylatorów i chłodziarka do wody był z wtyczką USA Mieszkam w UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Maszyna jest w dobrym stanie. Przybyłem bardzo dobrze chroniony... jeszcze nie i podłączony Nie wiem, czy się nauczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 913
    • Ft18 497
    • Ft2 155
    • Ft30 700
    • Ft14 242
    • Ft18 515
    • Ft8 988
    • Ft9 968
    • Ft9 611
    • Ft11 393
    • Ft21 006
    • Ft7 832
    • Ft9 968
    • Ft3 558
    • Ft15 308
    • Ft17 091
    • Ft37 745
    • Ft20 038