Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(485)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(485)
    • 5 Star(455)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/11/2021

    Ładnie się urządziłeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2017

    Rewelacyjny zestaw zworek w dobrej cenie do Arduino i nie tylko w estetycznym przezroczystym pudełku. Jedyną rzeczą jaką bym poprawił to zapięcie pudełka, które przy przenoszeniu może się otworzyć. Najlepiej od razu zabezpieczyć je dwoma gumkami recepturkami. Polecam ten zestaw wszystkim którzy interesują się Arduino i nie tylko. dustan

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    I was missing 21pcs out of 140pcs I was supposed to get, however, Bangood sent me points. So I'm happy. They came bent but it's wires, so who cares. Still great for use in Breadboards.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • phlux0r
    NZ
    30/05/2018

    You can use these for breadboards or for prototyping PCBs when you need to bridge some pins. Comes in a handy see through plastic case.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ErpVIP2
    BA
    08/04/2017

    Fast delivery. High quality product. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2018

    The cables are easy to plug in. And finally I can provide a better overview in the partly complex circuits on the breadboard.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2019

    Transporte muito rápido e chegou em boas condições. É um artigo muito útil para experiências em Protoboard e funciona muito bem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2018

    despues de 1 mes y 18 días , mi pedido llegó sin novedad muchas gracias señor banggood, recomendación a futuro, mejorar los tiempos de entrega

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Dobrze spakowane i dostarczone szybko. Lepszej jakości niż się spodziewałem. Niska cena nie pasuje do wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.23
    • US$3.49
    • US$12.69
    • US$4.19
    • US$8.07
    • US$4.19
    • US$3.99
    • US$2.99
    • US$6.89
    • US$4.59
    • US$5.99
    • US$26.24
    • US$6.89
    • US$5.74
    • US$3.14
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$38.34