Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(745)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(745)
    • 5 Star(720)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2021

    Przybył prawie tydzień przed przewidywanym czasem. Obudowa, która zawiera rezystory, jest chroniona pianką. Rezystory są wysokiej jakości, a ich wartość w ohmach jest niemal precyzyjna. (patrz zdjęcie). Jakość / stosunek ceny doskonały (mniej niż 0,8centa €/l'one) gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo dobrze Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    The package arrived intact. Before taking the photos, I sorted them all and labeled them, because the original captions are difficult to read and misleading. Some values are missing (8k2, 9k1), but I got it from a value not listed (6R2). There were only 9 of one or two values in the package (1k6, 1M), but only 7 of 75k. I received an incorrectly marked item (360k) which is actually 300k so I have double that amount. Random testing of resistances was well within the nominal tolerance (1%). Good value for money, despite experienced mistakes I think it worth buying. I recommend it to anyone who is involved in building circuits, experimenting.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2018

    Valeur exacte des résistances je les ai testé au multimètre et les valeurs sont assez précises voir très précise pour beaucoup d'entre elles! j'ai pas testé toutes les valeurs vu le nombre qu'il y a mais quelques une mon convaincu que les valeurs bien notées dessus au tampon et non à main levée sont très précises et ça c'est cool. les résistance sont bien bleu en film métallique. Je recommande ces résistance vu le price faut pas se priver !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    this kit of resistors is very useful and give you the opportunity to have a quick replacement for repairings or circuit experiment.the precision of the values is OK. satisfied, good value for money questo kit di resistori è molto utile e dà la possibilità di avere facilmente un ricambio per una riparazione o una prova su di un circuito. la precisione dei valori è buona. soddisfatto, buon rapporto prezzo prestazioni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2017

    Good collection and so cheap, Thanks banggood.com i have created a video review about this product make sure to watch it: https://www.youtube.com/watch?v=0kWVz3GbaRI&feature=youtu.be

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2017

    embora estejam quase extintos os componentes pth ainda uso pois sou iniciantes na eletrônica e estes resistores são ótimos para pequenos projetos. Os resistores chegaram em perfeito estado e conforme o anúncio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Zamówiony 26 maja i dostarczony 3 czerwca - znacznie szybciej niż zakładano lub obiecano (który został „...do dostarczenia po 25 czerwca...". Przypadkowo pobrano 10 różnych wartości, i wszystkie były w tolerancji - i dużo lepsze niż 5% tolerancji starych rezystorów węgla, których używałem. Mają małe rozmiary, a ogony są cieńsze, ale wydają się działać dobrze. Biorąc pod uwagę, że mam 5 rezystorów za każde wydane 2 pensy, i że przybyły w ciągu tygodnia, jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    Набор просто огромный. Все номиналы, а их 135 наименований по 10 штук каждого. Резисторы 0,25 Вт. Когда получил пакет удивился, их очень много. Проверил тестером параметры соответствуют заявленным. Рекомендую к покупке, цена нормальная.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 739
    • Ft3 064
    • Ft3 485
    • Ft4 212
    • Ft1 042
    • Ft1 324
    • Ft2 088
    • Ft2 652
    • Ft1 905
    • Ft4 903
    • Ft992
    • Ft1 656
    • Ft4 212
    • Ft2 679
    • Ft7 279
    • Ft2 984
    • Ft2 652
    • Ft10 303