Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3606)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(3606)
    • 5 Gwiazda(3464)
    • 4 Gwiazda(113)
    • 3 Gwiazda(19)
    • 2 Gwiazda(5)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2016

    Dopo un alcuni test ecco uno schema sul funzionamento di questo prodotto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    excellent 4-channel radio control for the opening of the external gate, lighting of the garden path and spotlight on the lawn. I added an external antenna to the box and reinforced the 4 output relays with 4 power relays 10A 250V. The range is 100m across the house and two curtains of trees. The operation is perfect for 3 months even during rain, snow and even a big storm.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2016

    Hello my dear overses friends! I like your shop and electronic DIY gadgets you offer to the geeks like me. Please make one small but VERY IMPORTANT amendment in the description of this product. In the INTER-LOCK mode when any button is pressed on the remote it turns ON the corresponding relay and simultaneously turns OFF the relay which was already turned ON before. This mode is also called the LATCH mode. In other words, you may have in the ON state only one relay out of four when this relay board is in the INTER-LOCK mode.. At least this is how my relay board from Banggood is working. All other modes (JOG and SELF-LOCK) are working as described by the shop. I hope my small review would be helpful for other customers. Cheers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Doskonały mały przekaźnik, kiedy udało mi się opanować poszczególne kanały. Sztuczka polega na tym, że jeden kod zmieni stan wszystkich czterech przekaźników. Kiedy już opracowałem wszystkie kody i odpowiednie stany przekaźnikowe, produkt działa dobrze. Jeśli ktoś jest zainteresowany, kody dla mojego, gdzie są następujące i binarny koniec stałej nazwy oznacza stan każdego kanału przekaźnikowego, z 0 jest wyłączony(otwarty) i 1 włączony (zamknięty). Przekaźniki są liczone od lewej do prawej. // Geekcreit® 12V 4CH Channel 433Mhz /Postępując zgodnie z kodami RF przełączą wszystkie kanały przekaźnikowe na raz // np. aby otworzyć przekaźniki 2 i 4 i zamknąć Realy 1 i 3 wysyłamy 2775141 // RELAY_CHANNEL_1234 Gdzie 0=zamknięte 1=Open Const RF_CODE_12V_0000 = „2775136"; // Wszystkie wyłączone Const RF_CODE_12V_0001 = „2775137"; // 4 na Const RF_CODE_12V_0010 = „2775138"; // 3 na Const RF_CODE_12V_00111 = „2775139"; // 3 i 4 dnia Const RF_CODE_12V_0100 = „2775140"; // 2 na Const RF_CODE_12V_0101 = „2775141"; // 2 i 4 dnia Const RF_CODE_12V_0110 = „2775142"; // itd. Const RF_CODE_12V_0111 = „2775143"; Const RF_CODE_12V_1000 = „2775144"; Const RF_CODE_12V_1001 = „2775145"; Const RF_CODE_12V_1010 = „2775146"; Const RF_CODE_12V_1011 = „2775147"; Const RF_CODE_12V_1100 = „2775148"; Const RF_CODE_12V_1101 = „2775149"; Const RF_CODE_12V_1110 = „2775150"; Const RF_CODE_12V_1111 = „2775151"; // Wszystko na Mam nadzieję, że to pomoże

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2016

    Simple wireless relay with 4 channels. Works on 12V. Has 3 modes. Better to include a schema for connections. As it is not clear and no documentation is included. good value for price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    ഞാൻ മലയാളി അടിപൊളി സാദനം ധൈര്യമായി വാങ്ങാം ഒരുമാസത്തോളം ഡിലെ ഉണ്ട് കിട്ടാൻ supper value for money one month delay to get in India

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    تم التوصل بالمنتج قبل الوقت المحدد بكثير يستحق خمس نجوم لسرعة شحن المنتج وتوصيله

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2016

    Отличного качества товар. Хорошее качество монтажа. удобные разъемы под винты для подключения проводов. Приемник с кварцевой стабилизацией. Светодиодный индикатор приема. Пульты управления с установленными батарейками. Не требует настройки. Продавца и товар рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2018

    This is a great little device. Each of the four remotely controlled relays are SPDT for extra versatility.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Działa doskonale, ale będziesz potrzebował zewnętrznego zasilania 12v dc do tego modułu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.55
    • US$8.54
    • US$4.59
    • US$28.29
    • US$23.19
    • US$10.34
    • US$37.88
    • US$38.39
    • US$7.99
    • US$36.95
    • US$22.99
    • US$55.28
    • US$10.34
    • US$7.99
    • US$24.24
    • US$5.99
    • US$13.79
    • US$51.17