Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1473)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1473)
    • 5 Star(1432)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Dla osób pracujących z płytami testowymi typu protobord, ten przycisk Mini Micro Momentary Touch Switch Naciśnięcia DIP P4 zwykle otwarty jest kluczowym określeniem w naszych laboratoriach elektronicznych. Paczka dotarła na czas i na czas bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Mikro przełączniki są tutaj! Gotowy do zakończenia kontroli.. 😁 polecam sprzedającemu, spełnia opublikowane i lokalne usługi paczek, bardzo wiarygodne..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    👍❤️ Najszybsza dostawa w historii 👍 i tak dobre towary jak nigdy 👍❤️ Więc dziękuję bardzo za bardzo dobrą ofertę raz jeszcze 🧚🏽‍♂️👍❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    OM
    04/06/2021

    Idealnie. kompatybilny z większością telewizorów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dziękuję bardzo za powagę i odpowiedzialność jako firmy, będę dalej kupować, AGRADECIDO, zdrowie i brać dużo COVID

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Działają doskonale! Jednak są odczuwalne trochę głośniej niż moje wcześniej używane przyciski. Ale wciąż niezawodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Przybył do Serbii po 18 dniach. Szkoda, że nie jest lepiej spakowana, bo to delikatna elektronika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Wszystko w porządku z tymi przedmiotami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RuiVIP4
    PT
    27/08/2021

    Pasuje do tego prezentowanego w ogłoszeniu, naturalnie delikatny mikroprzełącznik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 396
    • Ft2 387
    • Ft1 571
    • Ft1 886
    • Ft1 796
    • Ft5 631
    • Ft1 796
    • Ft1 130
    • Ft2 873
    • Ft2 975
    • Ft1 412
    • Ft1 256
    • Ft1 571
    • Ft1 160
    • Ft1 886
    • Ft1 256
    • Ft3 182
    • Ft5 994