Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(256)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(256)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Martwiłem się, jak to się tu znajdzie, ale jest zawinięte w małe plastikowe pudełko, więc przybyło bez uszkodzeń.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo dobry nie testował jeszcze przybył szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Przedmioty zgodnie z reklamą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2019

    I was actually surprised at the quality of this display! I connected it to my Raspberry PI 3 B+, and connections and setup were pretty straightforward. It was even able to display video files without issue! Received fairly quickly, and packaging was excellent. I appreciated the small plastic case it was packaged in for protection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    Cute little 80x160 display. It does indeed have a ST7735S chip on it which supports vertical scrolling (long side is the vertical). Connecting the BLK pin to GND turns the backlight off. The display draws approximately 19 mA while on, 360 uA with the chip in sleep state and the backlight off, and 1.6 mA with the chip working and the backlight off. Mine is wired for CASET(25, 105) and RASET(1, 160). Also, colors are inverted and channel order is BGR, so turning display inversion on and setting RGB to 1 with MADCTL is necessary if it is fed with regular RGB data. Besides the display, the package included straight pins, right-angle pins, and a little box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2019

    Use GraphicsTest.ino Ucglib library , uncomment Ucglib_St7735_18x128x160_swspii ucg ..ect and in the void loop remove the switch(r&3) loop since it will rotate the animation around

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2019

    Все как на картинке, товар упакован в пластиковой контейнер и в наборе две колобки одна прямая вторая угловая. Сборка хорошая.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2020

    Próbowałem uruchomić ekran, ale udało mi się go uruchomić na NodeMCU ESP8622. Etykiety nie pasują do wielu dokumentów, które znalazłem, więc zgadłem i niech będą zgodne z dokumentacją Adafruit ST7735, którą znalazłem. Na innych urządzeniach SCL jest oznakowany CLK, SDA oznacza DIN. Reszta się trochę różni, ale są jasne do zgadywania (DC = D/C na przykład) Niebieskie i czerwone wejścia różnią się od biblioteki Adafruitów, najwyraźniej można zmienić to zachowanie, ale do tej pory nie próbowałem - tylko z tym żyć. Przyzwoity ekran w tej cenie! Używany do cyfrowej sondy temperatury (DS18B20), która śledzi wysoką i niską temperaturę oraz czas rejestrowania temperatur. (czas odbierany z serwera NTP).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2020

    Doskonały kolorowy ekran TFT. Testowane z wieloma szkicami Arduino na ESP32 przez platformę VisualStudio. https://youtu.be/U2BvOXd0cgM Pakiet Banggood idealny :) Szybkie dostawy do FR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    voor the ironman helmet hologram

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 116
    • Ft1 511
    • Ft1 208
    • Ft1 208
    • Ft1 813
    • Ft2 794
    • Ft5 446
    • Ft3 933
    • Ft7 566
    • Ft1 511
    • Ft1 813
    • Ft3 630
    • Ft11 198
    • Ft2 222
    • Ft6 052
    • Ft1 511
    • Ft1 777
    • Ft6 291