Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1195)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(1195)
    • 5 Star(1130)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Wyświetlacz miał ładny, ochronny plastikowy futerał. Szpilki nie były lutowane, ale to nie problem - może być nawet lepiej, jeśli chcesz zintegrować wyświetlacz we własnym projekcie. Działa bez problemów z płytami devkit ESP32.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobrze zapakowane szybko otrzymane. Jeszcze nie testowany, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Good OLED Display for my projects, good contrast even outside and new ones came in protective cases what is plus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Jak jest napisane w opisie. Szybki odbiór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Bardzo zadowolony z produktu i ceny. Pod wrażeniem opakowania. Każdy wyświetlacz był w swoim małym futerale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Najlepsi Najlepsi Najlepsi Najlepsi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Ładny produkt i opakowanie. Był w plastikowym pojemniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2017

    The package arrived 17 days after the order which is well within the expected 7-25 business days. The display was packaged very carefully and arrived in perfect condition. The size is surprisingly tiny, way smaller than you would expect by looking at the photos (though the diagonal is exactly 0.96 inches long so the specification is correct). I could make it work using the Adafruit SSD1306 library, though I had to change the IIC address to 0x3C. The back of the module say the address is 0x78 but that is incorrect. All in all, this is an excellent product. The build quality is flawless, the display is bright enough to be visible in all conditions but still not annoyingly bright. The resolution is high (this is a very small screen so 128×64 looks very nice).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2016

    Wyświetlacz przyszedł bardzo dobrze zapakowany. Na początku, niestety, działał tylko w rozdzielczości 128x32, (https://github.com/adafruit/Adafruit_SSD1306). Okazało się, że plik Adafruit_SSD1306.h, należy zmienić, odznaczając komentarz w linii określającej 32, na linię 64. Tak to powinno wyglądać: #define SSD1306_128_64 // #define SSD1306_128_32 Dodatkowo, adres urządzenia IIC, to 3C, a nie jak sugeruje większość opisów. Działa, znakomicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2017

    This oled display arrived inside its antistatic package, wrapped by a thick sponge and with the screen is protected by a plastic film, it is very small but the quality of the circuit is Ok as the best PCBs manufactured by Geekcreit. Not yet tested, but well impressed by the quality and confident that it will works as all products I have from Geekcreit. Questo display oled è arrivato all'interno del suo pacchetto antistatico, avvolto da una spugna spessa e con lo schermo protetto da un film plastico, è molto piccolo, ma la qualità del circuito è Ok come i migliori PCB fabbricati da Geekcreit. Non ancora testato, ma ben impressionato dalla qualità e sicuro che funziona come tutti i prodotti che ho da Geekcreit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 261
    • Ft1 261
    • Ft1 261
    • Ft1 893
    • Ft2 651
    • Ft2 841
    • Ft1 261
    • Ft5 935
    • Ft1 577
    • Ft1 893
    • Ft1 893
    • Ft11 058
    • Ft1 577
    • Ft2 209
    • Ft4 421
    • Ft6 317
    • Ft3 280
    • Ft4 010