Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(782)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(782)
    • 5 Star(741)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    W końcu OLED w pudełku. Ostatnie 3 razy OLED się zepsuł, ale tym razem był w idealnym stanie. Pracuje zgodnie z oczekiwaniami. Żółty kolor jest tylko na górze, reszta OLED ma niebieski kolor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Ale jest naprawdę mały. Havnt już go testował, ale jest mniejszy niż oczekiwany... Mój błąd.. Sprawdź jeszcze raz, czy jest to rozmiar, jaki chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Doskonały 2 kolorowy ekran. Używam go do hotspotu razem z mmdvm i Rasberry Pi zero W. Bardzo ostre i jasne. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Pierwszy otrzymany nie zadziałał. Możesz to zobaczyć tutaj, https://youtu.be/bA8CC3cak7Q Przedstawiła zgodność z powyższym filmem jako dowód i poprosiła o nowe. Zaskakująco przybył szybciej niż pierwszy i przetestował go. Działa prawidłowo, tak jak powiedziałem Wszystko dobrze o tej pozycji, dobra obsługa klienta.Moja rekomendacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    I only gave "Good" for product rating because the modules LOOK well made, but I casn't test them yet. Shipping Packaging, I'm sorry to say, was NOT great. See the attached photo, which shows all 3 modules in this order.: Modules ! & 2 have BENT PINS. You should press a small piece of the PINK foam (like in module 3) onto the pins to protect the pins from bending. (Only the 2 modules in the photo have bent pins; the others are not bent.) Module 2 is inside a Good SILVER ESD bag, but it is pressed onto WHITE foam, which is NOT ESD-safe! It should be PINK foam! Module 3 is packed with Good PINK foam, but is the very nice plastic box also ESD? Module 2 is inside an ORDINARY clear plastic bag. It should be in a PINK or SILVER ESD bag! I hope none of my modules are damaged by ESD becsuse of the incorrect packaging. ALL elrctronic PCBs with soldered ICs and modules should be shipped inside ESD bags and headers/connectors should have PINK foam pressed onto them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Doskonała wystawa, do ładnych projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dobra jakość i cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Przyjedź szybko i wszystko działa idealnie. Nie narzekam, bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Dobrze zapakowane i dostarczone w ciągu 2 tygodni. Pierwszy raz widzę dokumenty towarzyszące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Aún no la pruebo, pero llego en perfecto estado y supongo que servirá perfecto, Enciso rápido y muy buen precio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 847
    • Ft2 845
    • Ft8 464
    • Ft3 384
    • Ft8 125
    • Ft3 722
    • Ft8 464
    • Ft1 536
    • Ft6 093
    • Ft2 368
    • Ft4 400
    • Ft6 771
    • Ft1 881
    • Ft3 076
    • Ft4 738
    • Ft4 400
    • Ft3 904
    • Ft2 152