Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(766)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(766)
    • 5 Star(730)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Dzięki Banggood za super szybką dostawę i opakowanie z wystarczającą ilością pianki, więc mam te dwa super małe wyświetlacze w porządku sprawnym dostarczone, brawo za to! Zrobiłem zdjęcie z wyświetlaczem tuż obok mojej ręki, aby dać ci lepsze przedstawienie skali, wyglądają na znacznie większe niż w prawdziwym życiu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo szybka dostawa i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Inne pinout niż większy wyświetlacz (podmienione VCC i GDD). Szpilki już przylutowane. Testowany z płyty devkit ESP32 działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Wykonuje swoją pracę. Małe, ale idealne dla wbudowanych projektów. Połączenie z STM32 i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Ładny malutki OLED Disply, działa dobrze po prostu zainstalować biblioteki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    turned out to be very tiny screen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    genial

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Działaj bardzo dobrze. Używam kodu testowego, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku, i to jest :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Fajny wyświetlacz oled do użycia z arduino lub ESP32

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2017

    This oled display arrived inside its antistatic package and the screen is protected by a plastic film, it is very small but the quality of the circuit is Ok as the best PCBs I purchased by Banggood. Not yet tested, but satisfied. Questo display oled arrivato all'interno del suo pacchetto antistatico e lo schermo è protetto da un film plastico, è molto piccolo, ma la qualità del circuito è Ok, come i migliori PCB che ho acquistato da Banggood. Non ancora testato ma soddisfatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.90
    • US$17.31
    • US$6.89
    • US$12.40
    • US$19.62
    • US$4.99
    • US$9.99
    • US$39.26
    • US$4.99
    • US$10.38
    • US$6.99
    • US$40.41
    • US$17.31
    • US$16.79
    • US$13.85
    • US$209.99
    • US$33.99
    • US$9.99