Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(954)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-25 02:38:47

    after so many try and still " USB device not recognized ", I give up and buy another from my local store. The red is the banggood and the purple is the local supplier. Straight away once I plug in, it works and detected the device. so lessen learn when you have this error " USB device not recognized " means you need to get a new one. don't waste time by troubleshooting and installing the USB driver when you're running window 8 and above.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-25 16:59:34

    Funciona bien, según lo descrito, envío desde UK en poco más de una semana, he flasheao todos mis receptores A8S y X6B ahora con RSSI y 14CH. Incluso se puede flashear el chip de la emisora FlySky FS-I6 a 14 canales y Turnigy.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-01 13:08:41

    Отправление не отслеживалось. Доставка, за 25 дней.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-26 15:10:27

    Alles top funktioniert sehr gut top Qualität des Gehäuse und Stecker und unschlagbarer Preis. Dazu hab ich ne deutlich bessere Farbe

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-13 06:29:40

    the interface came in time, well packed, in good condition. i haven't tested it yet, i hope it works well.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-25 09:10:14

    Wszystko przyszło ekspresowo. Dobrze zapakowane i zabezpieczone. Całe zamówienie zgodne w 100%. Polecam zakupy.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-06 14:23:51

    Perfecto para su función

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-04 00:54:20

    ATTENTION!!! It eventually worked fine but after hours of troubleshooting I finally relized that the wiring diagram on the case is really messed up. That's why I gave 4 stars. The correct wiring diagram is as shown in the picture

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-16 20:14:30

    works

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-03 02:17:45

    Arrived fast.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 96  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>