Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(158)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(158)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 06/01/2021

    Bardzo dobra klawiatura to moja pierwsza klawiatura mechaniczna. Dobre materiały budowlane i klucze z dobrym dotykiem. To hotswap, więc wymiana jest szybsza. Podczas wyszukiwania zestawu klawiszy należy wziąć pod uwagę wielkość klawiszy Shift i Usuń, aby wybrać właściwy rozmiar. Na końcu zmienić klawisze na inny układ, a RGB jest nadal widoczny. Opakowania powinny mieć trochę większą ochronę, ale w tym przypadku nie było problemu wgniecenia w pudełku.

    Komentarze
  • 06/09/2020

    Fantastyczna mechaniczna klawiatura. Wybrałem Brązowe przełączniki. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura, więc nie mogę porównać z innymi przełącznikami. Przybyli za miesiąc. Efekty RGB są bardzo dobre i mają szerokie możliwości konfiguracji. Już zamówiłem inne komponenty do dostosowania tej klawiatury. 🟦 Obudowa aluminium 🟦 płyta aluminiowa 🟦 Przełączniki Brązowe Kailh Box Klawiatura 🟦 Puddin Wkrótce wyślę to na moje konto na Instagramie @mariomonzon.dev Mam nadzieję, że ten komentarz dobrze panu posłużył.

    Komentarze
  • 15/11/2020

    Używam tej klawiatury od jakiegoś czasu i jest to prawdopodobnie jedna z moich ulubionych klawiatur wszech czasów, Jest idealny dla tych, którzy chcą mniejszego rozmiaru 60% z specjalnymi klawiszami strzałek, ale wymiana jest kluczem 1U. Znalezienie zestawów klawiszy, które pasują do tej konkretnej klawiatury jest trochę trudne, ale są tam kilka ładnych zestawów, które pasują.

    Komentarze (2)
  • 20/06/2020

    Dostarczono dokładnie 10 dni do Manili, Ph. Żadnych wgnieceń i uszkodzeń. Był z fabrycznym smarem, ale dodałem trochę więcej oleju dielektrycznego, by zrekompensować kosmiczne grzechotki. Gateron Brown jest miły (im czerwony wachlarz przełączników), ale prawdopodobnie poszedłby na bardziej wyciszone od dołu przełączniki, takie jak Gateron żółty, jasny lub szary. Mam to za jakieś 3,5 tys. z kuponami.

    Komentarze
  • 30/11/2020

    Przybywam w ciągu 20 dni w sumie bardzo zadowolony z zakupu doskonały dźwięk brązowy przełączniki

    Komentarze
  • 29/06/2020

    Przed lubczyszczeniem. 10/10

    Komentarze (2)
  • 03/08/2020

    Dostarczono tylko 20 dni do JKT Indonezja.

    Komentarze
  • 08/07/2020

    Byłem zaskoczony, jak szybko został dostarczony biorąc pod uwagę obecną sytuację.

    Komentarze
  • 27/12/2018

    For the price, this keyboard ticks all the boxes it needs to. It is on the lighter side of 60% keyboards because of the plastic case. But it does have a metal mounting plate to give it some rigidity. There is no flex in the chassis and it is two textured, glossy and matte. The cable is braided and is about 2m in length. It is all black and does not have a silver connector housing like in some of the photos. Keycaps are okay at best. For the price, I didn't expect anything like GMK. They are thin ABS and the legends aren't aligned. I was going to replace the caps anyway, so this really isn't all that big of a deal, imo. Key stabilizers on this board are way better than I thought they would be. There is very little rattle and I'm glad this budget board has above average stabs. The LEDs aren't protruding from the pcb and are recessed, so swapping the switches should be of little hassle with compatibility. The PCB has stabilizer pins holes, so 5-pin switches should work with modifications (haven't tested). All in all, this a really great keyboard for the price and doesn't disappoint. It doesn't flex, the stabilizers are better than most boards in this price range, and swapping switches should be really easy. Only thing this keyboard has that takes it down are the caps and the legends not being aligned and centered. If you can overlook that, this little keyboard is really a great product!

    Komentarze (3)
  • 16/06/2020

    Kup tę klawiaturę, jest super. Ok, więc zdecydowanie polecam tę klawiaturę, ponieważ jest bogata w funkcjeS. Jest hotswap, usb-c (i jest po lewej stronie dla aktualizacji przypadku!) klawiatura jest również z przełącznikami Gateron dla płynnego doświadczenia. Światła rgb są i, więc żadnych wystających obiektów i jest naprawdę rgb z 16,5 mln kolorów. Z doświadczenia wiem, że modyfikacja dźgnięć i pasmo wspomagające pcb jest naprawdę łatwa. To daje miłe doświadczenie. Poza tym, dźgnięcia są nawilżane dla wygody. Najgorsze jest to, że klawisze są nie-podwójne, cienkie mięśnie brzucha

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,237
    • Ft18,825
    • Ft37,654
    • Ft14,707
    • Ft19,708
    • Ft26,474
    • Ft35,300
    • Ft9,705
    • Ft12,647
    • Ft12,647
    • Ft26,474
    • Ft20,296
    • Ft14,707
    • Ft15,589
    • Ft14,707
    • Ft15,001
    • Ft20,591
    • Ft47,068