Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(360)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Zajęło wieki, aby przyjść pocztą (zamówił go 30 grudnia, otrzymał 23 lutego), ale spodziewałem się, że ponieważ jestem na wschodnim wybrzeżu i to jest wysyłka z Chin; dodatkowo wybrałem najtańszą opcję wysyłki. Skrzynka była trochę poobijana (rogi były wgniecione), ale klawiatura była w porządku. Jest naprawdę ładny i kompaktowy, a klucze są dość solidne. Niektóre z nich trochę się poruszają, ale szczerze mówiąc, mam to, żeby wystroić moje stanowisko pracy, więc nie mam nic przeciwko. Jest też bardzo mały, ale można się tego spodziewać, więc trochę czasu zajęło przyzwyczajenie się do pisania. Kiedy się przystosowałem, pisanie na nim było jak bryza. Mam ten z brązowymi przełącznikami. Brzmią naprawdę ładnie, a pasek nie jest zły - nie doprowadza mnie do szału, kiedy naciskam na niego tak jak inne klawiatury. Mam Mac i byłem trochę zdezorientowany, gdzie umieścić klawisze, ponieważ konfiguracja skończyła się nieco inna - na moim Macu kolejność jest kontrolowana/opcja/komendacja, ale na klawiaturze jest to sterowanie/komendacja/opcja. Co do RGB, robi się całkiem jasno. Nie tak jasny jak idk Ducky Mini czy coś, ale nie chcę być oślepiony, więc to jest dla mnie idealne. Bluetooth działa mi dobrze. Zdjąłem gwiazdę, bo klawiatura ma dwa klawisze „U" zamiast „Y" i „U". Nie jestem pewien, jak to się stało... Ale planuję w końcu zmienić nakrętki, żebym mogła sobie z tym poradzić. To niezła cena, :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ptyś! Zostałem wydrukowany! Opakowanie jest bardzo eleganckie. Ale kiedy podnosisz klawiaturę widzisz, jak jest ciężka i dotykasz jej... To jest niesamowite! Chcę tę muzealną klawiaturę, ale nie da się oprzeć pokusie. Podsumowując, przywykłem do najdroższych komercyjnych klawiatur mechanicznych, próbowałem raz 60% i miałem złe przeczucia, że mam chińską klawiaturę. Ale ta klawiatura jest pod wrażeniem! Robust, bardzo szybki w ruchu i daje poczucie, że będzie na całe życie. To był mój pierwszy zakup tutaj, miałem wątpliwości, ale doświadczenie było wspaniałe; tańsze niż tam, gdzie już wiemy i dotarł do mnie w 2 dni!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Jest na czas. Zacznijmy od szkieletu: szkielet jest wykonany z wytrzymałego tworzywa sztucznego, nie metalu, którego spodziewasz się w jego pieniądzach. Osobiście wybrałem niebieskie przełączniki, a ich pchnięcie jest całkiem dobre i czułe. RGB jest w porządku, nie licząc najlepszej jakości i fascynacji kolorami, ale powtarzam, w jego pieniądzach, to prawdopodobnie jeden z najlepszych, jakie można dostać. Przełącznik jest naprawdę dobry, a twoja ręka się nie ślizga. Jeśli chodzi o kabel, to mamy bardzo dobry i powszechny przypadek, tkany z włókien tekstylnych i pozłacany koniec usb i typu C. Zdecydowanie polecam go komuś, kto szuka bardzo dobrego rozwiązania, dość niskiego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Klawiatura dotarła dziś po 11 dniach wysyłki z Chin do Australii, co jest niesamowite, ponieważ spodziewałem się czekać minimum 2 tygodnie. Skrzynka była ładnie zapakowana i dotarła z niewielkimi do żadnych uszkodzeń, przetrwała nawet przez deszczową pogodę. Klawiatura jest wyposażona w zestaw kompatybilny z Mac, plastikową klamkę, metalową ściągacz, warkocz USB-C oraz instrukcję obsługi, która jest w całości w języku chińskim. Konstrukcja klawiatury jest świetna, zwłaszcza biorąc pod uwagę plastikowy korpus produktu. Jednak jednym z małych irytacji, że się dowiedziałem jest to, że klawisze są bardzo chwiejne i robią dużo hałasu podczas gderania i pisania. Doświadczenie w pisaniu dźwięku jest do przyjęcia w cenie, z przełącznikami hotswappable, modyfikowanie klawiatury z lube i pianki do futerału znacznie zwiększyłoby dla mnie doświadczenie w pisaniu. Klawiatura sama w sobie uważam, że w większości są świetne, ale w połączeniu z naprawdę lekką siłą uruchamiania, klawiatura może się czasem czuć tanio. (By nadać pewien kontekst, używałem Corsair K95 z przełącznikami MX Brown, więc jest to całkiem zmiana). Mogę natychmiast powiedzieć plastikową podstawę/konstrukcję produktu w porównaniu do mojej starej aluminiowej klawiatury nadwozia. Ogólnie, za cenę, jaką płacisz za tę 60% klawiaturę jest świetna, formator i Bluetooth są świetne do przenoszenia i wygody. Jest jednak miejsce na poprawę. 8.3/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Przełączniki i przyciski klawiszowe są miłe i lekkie, efekty oświetlenia są jasne, stabilizatory nie są najlepsze, ale z małą samo modyfikacją są bardzo wytrzymałe. Będzie to dalej modyfikować. Stabilizatory przygotowane z fabryki, ale zalecam, żeby to pan oczyścił i sam się przebudził. Zajęło mi to kilka dni dłużej, niż mówiło, ale dotarł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Świetny produkt to miłe uczucie i działa dobrze, Posiada kilka dobrej jakości nasadek klawiszowych, a proces wysyłki był bardzo szybki. To jest to, co najbardziej laczę, Szczerze, nie mogę się doczekać, żeby zrobić z nim jakąś poważną pracę kodową 😁😁😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Czas wysyłki: zamówiłem w czwartek 27 sierpnia i dotarł w środę 9 września, łącznie 13 dni, nieźle odkąd zamówiłem z Chin. Specyfikacje: zamówiłem go szaro-białym z czarnymi przełącznikami. * & ma dobrą wagę do nachylenia przełączniki są SMOOOOOTH jako masło i nawet go jeszcze nie modowałem! * ogólnie bardzo dobra wartość jak na cenę. * zdecydowanie polecam każdemu, kto po prostu chce kompaktową klawiaturę do pracy lub podróży, ponieważ ma bluetooth, jak również. * również bardzo reagują na gry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Klawiatura jest dość solidna, a przełączniki są świetne. Mam swoją białą szarą i z czarnymi przełącznikami i jest bardzo gładka. Są one z pre-lubed dźgnięcia, co jest fajne, ale lubryka jest jakby rozłożony po całym miejscu (było trochę na moim nakrętce). Klawisze nie są zbyt dobrej jakości, ale myślę, że wkrótce się do tego przyzwyczaję albo po prostu dostanę kolejny zestaw klawiszy. Ogólnie jest to naprawdę dobra klawiatura jak na swoją cenę i całkowicie polecam ją przyjacielowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Kupiłem go na 23/10 i dotarłem 19/11. Wszystko idealne bez ciosów i uszkodzeń opakowania, utknął 14 dni na lotnisku chili. Duana, nie przeczesuję niczego „jak na razie" dla produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Zamówiłem go do Polski z Czech i przyjechał w tydzień. Bardzo ładnie wygląda i czuje klawiaturę. Czarne przełączniki są dla mnie bardzo miłe, a stabilizatory przed-lubelskie zaskoczyły mnie pozytywnie. A RGB nawet bez oprogramowania jest bardzo ładny. Ale nie mogłem pracować nad Bluetooth, ale spróbuję to zrobić później.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20,205
    • Ft27,977
    • Ft24,868
    • Ft23,624
    • Ft19,272
    • Ft40,412
    • Ft16,163
    • Ft15,230
    • Ft6,836
    • Ft25,801
    • Ft18,028
    • Ft17,407
    • Ft30,091
    • Ft19,272
    • Ft18,650
    • Ft19,148
    • Ft5,810
    • Ft30,775