Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(315)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(315)
    • 5 Star(286)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Klawiatura wygląda na ogień rgb i przełączniki są świetne Oprogramowanie dla klawiatury jest łatwe do zainstalowania i u uzyskać ogromną różnorodność różnych stylów rgb zbyt Polecam to (Btw Dostawa trwała tylko 4 dni)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Jest to moja pierwsza klawiatura Mechaniczna i jestem zafascynowany, nie wracam do membrany dla niczego na świecie, doskonały Keyboard, Uwielbiam przełączniki i wkrótce będą lepsze przy smarowaniu ich:3, polecam!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • ilich
    MX
    28/11/2020

    Doskonały, jestem z Meksyku i przybywam w 16 dni, w jakim czasie opóźnienia to dobrze, klucze są słodkie nawet jeśli nie są półprzezroczyste są bardzo dobre, ma ładne wykończenie i dobre oświetlenie, gorąco polecam:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Naprawdę bardzo piękny kontur jest biały i nie czarny, jak widać, gdy wkładasz go do wózka. Jest wiele rodzajów zabarwienie rgb. Bardzo piękne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Klawiatura przyszła bardzo szybko, pomyślałem, że będę musiał poczekać tydzień. Klawiatura przyszła nietknięta, kurier był miły i odpowiedni. Po rozpakowaniu znalazłem wszystko, co było w opisie, itd. Jak tylko podłączyłem klawiaturę do pc - działała natychmiast. Grałem w nią jakieś dwie godziny i mogę powiedzieć, że to miła i wygodna klawiatura dla twoich pieniędzy. Izminus jest tylko nawyk klawiatur TKL, będę musiał przyzwyczaić się do takiej klawiatury przez około miesiąc. Soft nie próbował ściągać, bo nie widzę sensu.cf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jest kompaktowy i ładny. Mam czerwone przełączniki, ale ponieważ nakrętki są lekkie, wydaje dość głośne dźwięki. I tak miałem wymienić nakrętki, więc mi to nie przeszkadza. Tylko jedna rzecz, którą powinieneś wiedzieć na wypadek, gdybyś nie przeczytał wystarczająco dobrze opisu produktu: Nie ma Bluetooth jak GK. Ogólnie, to miła klawiatura do dostosowania i eksperymentów. Nie mogę się doczekać wymiany nasadek i walizki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Trzy tygodnie zajęło dotarcie do moich drzwi przez Ninjavan. Więc jeśli przedmiot jest dostępny w shope lub la ada, po prostu kupić tam, szybko wysyłają. Pochodząc z Blue Outemu, wciąż staram się przyzwyczaić do Browns Gateron. Podoba mi się klawiatura, wydaje się ekstra i jest mała, więc oszczędzam dużo miejsca w moim biurku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Najlepszy produkt, jaki kiedykolwiek zamówiłem. Klawiatura jest cięższa niż się spodziewałem, ale to jest fajne. Jakość wykonania. Szybka wysyłka z USA do Czech. Jakieś 18 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przybył we wskazanym czasie (15 dni dla Meksyku) i wszystko, jak wskazano, w dobrym stanie i funkcjonalny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Zajęło to trochę czasu z przetwarzaniem, ale transport był bardzo szybki. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i myślę, że nie mogłem dokonać lepszego wyboru, więc dobrze! Przerosło moje oczekiwania, pokochało 💖

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 985
    • Ft25 725
    • Ft29 683
    • Ft13 851
    • Ft19 188
    • Ft19 788
    • Ft17 149
    • Ft10 192
    • Ft14 091
    • Ft35 621
    • Ft19 188
    • Ft16 489
    • Ft17 809
    • Ft13 791
    • Ft18 469
    • Ft10 192
    • Ft16 789
    • Ft11 991