Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    Bardzo dobry zestaw wejścia do świata klawiatury na zamówienie. Punkty do rozważenia: Stabilizatory nie są najlepsze na rynku, są smarowane z fabryki, ale są trochę hałaśliwe, można je rozwiązać równoważąc je. Oprogramowanie nie jest zbyt intuicyjne, jednak jest funkcjonalne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Działa bardzo dobrze. Na początku trudno było się domyślić, ale po prostu pobrać oprogramowanie dla klawiatury i bawić się nim. Dobra waga i ładnie zbudowana.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Niezła deska, zbudowałem klawiaturę używając tego PCB, dźgnięcia i deski z tej klawiatury. Zapasy są w całkiem dobrej jakości i sloty na hot-swappable pracował dla każdego klucza, jednak oprogramowanie jest trochę mylące i nie działa czysto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    really nice keyboard, well packed and works great!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Wysoka jakość zestawu. Ładny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Idealnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Niesamowita deska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Używam tej klawiatury do gry, pozostawia dużo miejsca na poruszanie się myszami. Uważam, że praca/pisanie na większych klawiaturach jest o wiele lepsza. Byłoby świetnie, gdyby była wersja ISO Enter. Sama deska jest solidna, nie przesuwa się na moim biurku. Jest to ogólnie dobra oferta, problem polega na tym, że większość przełączników w stylu Cherry MX nie jest zabawna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    This is a great keyboard with some moderate RGB which is good if you like the subtle RGB where its not in your face. However, if you're wanting a white USB-C cable for this keyboard then it doesnt come with one, it comes with a braided grey USB-C cable which is about 1m long so not the best. Keyboard itself is very pleasing tho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Great hot swappable keyboard barebones. Good build quality and finishing - The 65% size is good for me as I need the arrow keys and the Page up and Page down buttons. I've you have this there is no going back to overpriced pre built big name brand keyboards. With this, you can build your dream keyboard with your favorite switches and key caps and change them to try different ones anytime without having to pay for a while new keyboard every time. Also got can use any switch you like which you may not get in pre built units.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 339
    • Ft17 728
    • Ft14 977
    • Ft18 339
    • Ft29 589
    • Ft20 479
    • Ft18 828
    • Ft24 453
    • Ft9 474
    • Ft33 013