Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2020

    Klawiatura jest bardzo dobra, dobry dźwięk, kompaktowy, dobry rgb. Problemem jest to, że oprogramowanie mnie nie rozpoznaje. Drugim problemem było to, że w czasie namierzania nie znalazłem przewodnika po Meksyku, miałem tylko jeden z Banggood, który nie działał w żadnych paczkach, który zakładałem, że jest do tej, kiedy patrzyłem na historię. Musiałem iść do oddziału i musieli przeszukać wszystkie paczki (2000) dopóki go nie znalazłem. Rozmawiałem z Banggoodem i kazali mi czekać na aktualizację, ale nie wiedziałem, co mieli na myśli, skoro paczka była już w moim mieście i nie mogłem jej odebrać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    Zamówiłem go do Meksyku i do zapłaty depozytem Oxx. Ta muuyy ładniejsza, niż się spodziewałem, potrzeba 13 dni roboczych, by dotrzeć z płatności. Przełączniki są brązowe i są świetne w dotyku. Dla tych, którzy mówią po hiszpańsku, przypominam im, że jest to klawiatura po angielsku, do mnie nie przeszkadzało mi to aż do momentu, kiedy chcę wpisać i umieścić „Ñ" konfigurację klawiatury w języku hiszpańskim. Na początku jest to trochę mylące po tym, jak się zadomowisz. Twoja odpowiedź jest świetna, odpowiadasz od razu. Funkcje RGB wydają mi się odpowiednie i wystarczające. Wysokość, którą przynosi z fabryki jest dość wygodna, ponieważ nie jest regulowana. Przynieś dodatkowe klucze i przełączniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Przyszedł w doskonałym stanie, przełączniki są naprawdę gładkie!. RGB jest ładny, dobrze zbudowany, nie wydaje się tani w żaden sposób. 4 przełączniki zapasowe z LC, tak samo gładkie, 2 liniowe i 2 kliknięte (bar kliknięcia); oba typy w stylu BOX. Ogólnie, świetna klawiatura!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    I really like the layout, simple and efficient, it just lacks PBT keycaps and sturdiness to take full efficiency of the split bar and optical switches, the bump sound is a little loud and echoed in result, but I can totally see it become my travel keyboard with his lightness and good connectivity. That being said, the price is low, the delivery is on time, and the keyboard does what advertised, it's a good purchase.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Właśnie dostałem klawiaturę. Przełączniki są miłe i wygodne. Są bardzo ciche. RGB wygląda ładnie. Nie ma możliwości dostosowania wysokości klawiatury tak jak w przypadku zwykłej klawiatury. Rozmiar jest doskonały, jeśli nie masz dużo miejsca na pulpicie, chociaż musisz przyzwyczaić się do wielkości, jeśli masz duże ręce i pochodzą z pełnego rozmiaru kb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Solidna klawiatura, dobra jakość za cenę. Podoba mi się, że ma dwa kosmiczne bary, co jest dość wyjątkowe, nigdy go nie widziałem, nigdzie. Jak powiedział w innej recenzji, brakuje w nim klawiszy PBT, ale nie ma za wiele do narzekania w tym punkcie cenowym. Ogólnie... kupiłbym ponownie :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Świetna klawiatura. Brał Gateron Brown, ciche łyki, za 3800, zadowolony. Kabel w pudełku nie działał, użył swojego i klawiatura się uruchomiła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2020

    Bardzo zadowolona klawiatura. Dla ceny dyskontowej jest idealny. Jedynie wadliwe jest słabe złącze USb-c do klawiatury -- małe przemieszczenie przewodu prowadzi do przerwania sygnału. Klawiatura jest też zbyt gruba (rozrzucana) dla moich preferencji pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    To bardzo dobra klawiatura świetna w użyciu tylko problem jest to, że oprogramowanie do dostosowania RGB niezbyt dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Niechcący dałem głos, by to potwierdzić. Myślałem, że chodzi o ciągłość zakupu. Wciąż czekam na klawiaturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft23 910
    • Ft24 893
    • Ft16 048
    • Ft20 306
    • Ft22 927
    • Ft29 479
    • Ft19 651
    • Ft25 875
    • Ft28 168
    • Ft20 962
    • Ft20 306
    • Ft19 651
    • Ft18 341
    • Ft20 962
    • Ft20 634
    • Ft26 858
    • Ft28 168
    • Ft5 238