Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(253)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(253)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Pakiet dotarł w doskonałym stanie z DHL. Pierwsze wrażenie, gdy wyjęłam go z pudełka, myślałam, że to metalowa obudowa ze względu na jego wagę i strukturę. BARDZO DOBRA jakość tworzywa sztucznego używanego tutaj. Srebrny kabel jest dobry. LED są jasne i wszystkie działają prawidłowo. Wrócę później, jak skończę budynek, żeby napisać ostateczną recenzję.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Skrzynka była nieźle poszarpana, ale deska była w porządku. Stabilizatory są wstępnie nalubione co jest plusem i rgb jest fantastyczne. Ten zestaw jest bardzo niedrogi, zdecydowanie polecam.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    To jest dobre. Ale musisz znaleźć klawisze dla 64 klawiszy układu klawiszy, jak ta klawiatura, ponieważ rozmiar klawiszy lewej zmiany jest inny z innymi rozmiarami klawiatur. (To jest 2u)

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Pretty good for a first build! Just grabbed some keycaps and lubed gateron black switches. Unfortunately the switches I got dont allow for shine through (not the pcb's fault). Came with keycap puller and switch puller. Stabs were prelubed pretty good but I decided just to relube it anyways. Got these since I wanted the arrow keys.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Długo to trwa. Sytuacja jest najprawdopodobniej związana z koronawirusem. Nie podobało mi się, że nie możesz odmówić, napisać lub zażądać zwrotu pieniędzy. Ale to nie dotyczy towaru. A teraz o towarach: Zestaw to tylko ogień! Switchie używany do produkcji heteronów (czerwonych i brązowych), próbować różnych kecapów. W rezultacie, moja idealna klawiatura jest gotowa. Nie chcesz pracować nad czymś innym. Po nasmarowaniu zwojów, masz prawdziwą przyjemność taipingu. Poulter nie jest najlepszy dla babeczek, drut jest lepszy, ale zawsze jest ich mnóstwo, ponieważ każdy wkłada je do zestawu. Zauważ, że zmiana L to 2U i FN, Menu, Del, R Shift to 1U.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Produkty wydają się wysokiej jakości (moje przełączniki i klawiatury jeszcze nie dotarły...) Ale nie mogę rozebrać klawiatury... Śruby, które miały oddzielić pcb od obudowy to plastikowe nakrętki, a nie rzeczywiste śruby, więc nie mogę rozebrać klawiatury bez połamania kilku plastikowych nóg (czego nie zamierzam robić) Na zdjęciu produktu wyraźnie widać śruby.... Próbowałem skontaktować się ze sprzedającym w tej sprawie, nie dostałem odpowiedzi.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Received in less than a week!! luving the keeb so much! fits well and even has an option for split spacebar!! Decided to swap the stock stabs for my own modded ones although stock ones were lubed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Jakość budowy jest dobra. Stabilizatory wychodzą z pudełka i nie chwieje się na talerzu. Dobry zestaw do budowy klawiatury mechanicznej. Chociaż, jeśli chcesz zmienić sprawę, musisz również zmienić tablicę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Nie mógłbym być szczęśliwszy z tym kebem. Działa jak czar.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Jak tylko się pojawił, zrobiłem mody do niego (piana, stabilizatory) teraz to tylko kwestia czasu, aż włączniki się do niego. Jakość budowy jest świetna. PCB działa w pełni, nic nie zostało uszkodzone w transporcie. Wysyłka trwała tylko 4 dni, co było super szybkie! Polecam, jeśli chcesz hot swap bebones zestaw, aby zrobić własną klawiaturę!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft46,152
    • Ft9,561
    • Ft11,104
    • Ft19,681
    • Ft2,157
    • Ft27,764
    • Ft2,033
    • Ft10,178
    • Ft13,263
    • Ft12,893
    • Ft15,423
    • Ft9,253
    • Ft1,848
    • Ft4,625
    • Ft17,274
    • Ft15,423
    • Ft16,040