Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(319)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(319)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Pakiet dotarł w doskonałym stanie z DHL. Pierwsze wrażenie, gdy wyjęłam go z pudełka, myślałam, że to metalowa obudowa ze względu na jego wagę i strukturę. BARDZO DOBRA jakość tworzywa sztucznego używanego tutaj. Srebrny kabel jest dobry. LED są jasne i wszystkie działają prawidłowo. Wrócę później, jak skończę budynek, żeby napisać ostateczną recenzję.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Uwielbiam tę klawiaturę! Idealny układ 60% z klawiszami strzałek jest trudny do pokonania. Jest naprawdę solidny, jakość budowy jest na najwyższym poziomie. Nie miałem problemów z montażem. To wspaniałe uczucie podczas pisania. Przesyłka 5 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    To jest dobre. Ale musisz znaleźć klawisze dla 64 klawiszy układu klawiszy, jak ta klawiatura, ponieważ rozmiar klawiszy lewej zmiany jest inny z innymi rozmiarami klawiatur. (To jest 2u)

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Pretty good for a first build! Just grabbed some keycaps and lubed gateron black switches. Unfortunately the switches I got dont allow for shine through (not the pcb's fault). Came with keycap puller and switch puller. Stabs were prelubed pretty good but I decided just to relube it anyways. Got these since I wanted the arrow keys.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Produkty wydają się wysokiej jakości (moje przełączniki i klawiatury jeszcze nie dotarły...) Ale nie mogę rozebrać klawiatury... Śruby, które miały oddzielić pcb od obudowy to plastikowe nakrętki, a nie rzeczywiste śruby, więc nie mogę rozebrać klawiatury bez połamania kilku plastikowych nóg (czego nie zamierzam robić) Na zdjęciu produktu wyraźnie widać śruby.... Próbowałem skontaktować się ze sprzedającym w tej sprawie, nie dostałem odpowiedzi.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Received in less than a week!! luving the keeb so much! fits well and even has an option for split spacebar!! Decided to swap the stock stabs for my own modded ones although stock ones were lubed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Jak tylko się pojawił, zrobiłem mody do niego (piana, stabilizatory) teraz to tylko kwestia czasu, aż włączniki się do niego. Jakość budowy jest świetna. PCB działa w pełni, nic nie zostało uszkodzone w transporcie. Wysyłka trwała tylko 4 dni, co było super szybkie! Polecam, jeśli chcesz hot swap bebones zestaw, aby zrobić własną klawiaturę!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Jestem szybki. Muszę jeszcze otrzymać przełączniki i klawisze, żeby to dobrze przetestować. Przybyli przez paczkę AMPM i nie mieli mojego pełnego adresu, wrócili raz do swoich biur i komunikowałem się z nimi przez Whatsapp (link na ich stronie) tam szybko poprawiłem adres i następnego dnia przyszli go dostarczyć bez problemów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybyłem przed szacunkową datą, materiał, z którym jest zbudowany jest całkiem dobry i coś, co mi się podobało, a czego nie wiedziałem, to to, że ma aktywację ledów za pomocą głosu lub ogólnego dźwięku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Niestandardowy dolny rząd jest trochę irytujący, aby znaleźć klawisze dla, i nauka korzystania z prawej zmiany 1u zajmie trochę przyzwyczajenia, zdecydowanie może być ulepszony przez piankę tłumiącą dźwięk, A film YouTube Keyboreda o modernizacji płyt GK jest rzeczą, którą warto sprawdzić, jeśli rozważa się zdobycie tej tablicy. Zajęło to trochę więcej czasu, niż się spodziewano, aby uporządkować połączenie, ale to był większy błąd użytkownika niż cokolwiek innego. Przyjechał dwa tygodnie wcześniej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 807
    • Ft16 189
    • Ft19 824
    • Ft18 503
    • Ft21 146
    • Ft20 816
    • Ft26 103
    • Ft27 095
    • Ft17 511
    • Ft3 632