Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(791)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(791)
    • 5 Star(707)
    • 4 Star(74)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2020

    Pcb jest naprawdę dobry, ładne rgb, ładne opakowanie, akcesoria są świetne, stabilizatory są prelubowane i myślę, że należy je przypiąć, ale to jest mało co trzeba zrobić, jest z kablem USB c, Skrzynia PCB i płyta montażowa, naprawdę dobra. Zdecydowanie powinieneś kupić, jeśli jesteś początkujący nawet pro, Hotswap PCB nie jest zły. Myślę tylko, że byłam naprawdę niepewna czekająca, ale przyszło i teraz tylko czeka na przełączniki i zakrętki

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Byłem pod wrażeniem tego produktu. Zamówienie przybyło za 5 dni, co jest dość szybkie, biorąc pod uwagę, że ostatnie zamówienie zajęło 12 dni. Zamówienie przybyło w świetnym stanie i wszystko było w porządku. Chociaż miałem problemy z demontażem pCB i płyty z walizki, ponieważ śruba była zablokowana, ale udało mi się to naprawić. Zestaw różnił się również nieco od obrazu, ponieważ mój talerz był biały, a płytka na zdjęciu jest srebrna, która wydaje się być aluminiową obudową. Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z tym, gdzie mieszkam i magazynem, w którym zamówiłem, (którym był AU), ale poza tym, Zdecydowanie polecam ten zestaw zwłaszcza, jeśli jesteś początkujący do sceny klawiatury i chcesz budżetu przyjazny deska, która jest wygodna i wysokiej jakości.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Co za wspaniała deska! Wcale nie jest tani. Jedyny problem jaki mam z tym, że nie mogłem usunąć pcb do Foam Mod it. Mogłem nie użyć wystarczająco siły. Odkąd czytałem o ludziach, którzy rozbijają port USB-C PCB, postanowiłem nie Foam Mod it. I nadal brzmi świetnie! Piszę o tym recenzję :D Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Mam zupełnie inną klawiaturę niż zamawiałam. Po pierwsze, jestem wdzięczny, że przyszedł z przełącznikami i nasadkami, ale nawet gdybym je wyjął, powinienem być w stanie umieścić swoje. Ale jak widzicie jest kompatybilny tylko z 3 przełącznikami i kupiłem 5 przełączników. Więc teraz muszę go zwrócić i nie mogę zbudować klawiatury na święta.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło nam to 9 dni. Ok w swojej cenie, ale złącze usb może odpaść przy ogólnym użyciu lub podczas podnoszenia pcb, musiał przylutować go z powrotem, ponieważ oderwał się podczas próby dodawania piany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Zamówienie przybyło na czas i miałem problem z zamówieniem, skontaktowałem się z usługą Banggood i oni rozwiązały wszystkie moje problemy, produkt jest dobry i obsługa klienta zaskoczyła mnie (Jedyną rzeczą, która może być problemem jest to, że uwaga jest w języku angielskim).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Bardzo ładna klawiatura na zamówienie w przystępnej cenie. Chciałbym zobaczyć stopy i może więcej opcji kolorów przypadku; ale ogólnie, jakość budowy jest solidna 👌 10/10 polecam!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka, trwało 14 dni, aby dotrzeć na Węgry. Jakość jest świetna, futerał jest plastikowy, ale nie wydaje się tani. (także ciężki sprawia, że nie jest tani). Kabel i RGB jest super, nie mogę się doczekać, aby włączyć przełączniki i klawisze. Bardzo polecam! Zdecydowanie zamówię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    +keyboard looks good +hot swap for 3pin & 5pin switches +keycap puller, usb-c cable & switch puller included -delivery took longer than expected (but thats DHL's fault) -stabilizers are pretty rattely but okay -sound is hollow needs some more foam -the software is really bad in conclusion: this is a really good budget keyboard/good beginner custom keyboard. decent price which gets you a decent keyboard. biggest factor for me was the hot swap since I don't like soldering.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Od kaczek jeden 2 mini klawiatura oferuje dużo więcej huku za dolara. Gorąca zamiana była zabawną cechą i zainstalowałam NovelKey, żółte przełączniki, które są maślane. Kabel usb c, który jest dołączony do pudełka jest już wyższej jakości niż podstawowy gumowy, który przyszedł z moim jednym 2, jedyne problemy jakie mam z klawiaturą to stabilizatory, ale to można naprawić poprzez pomoc pasmo modyfikowanie ich i relubowanie. Klawisz wejściowy wydaje się być zbyt nawilżony i prawie papka w porównaniu z innymi klawiszami, ale jak powiedział można łatwo relubować i przypiąć dla lepszego doświadczenia. Sprawa ma też pustkę, która tworzy dźwięk pingujący, ale w tym momencie jestem zbyt krytyczny i wybredny. Nałożyłam sorbane do środka i chyba naprawiła ten ping. Ogólnie 10/10 polecam dla początkujących w hobby klawiatury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 570
    • Ft3 043
    • Ft12 731
    • Ft10 964
    • Ft3 348
    • Ft10 050
    • Ft10 050
    • Ft2 129
    • Ft4 871
    • Ft10 720
    • Ft9 136
    • Ft1 825
    • Ft9 136
    • Ft10 354
    • Ft43 316
    • Ft15 229
    • Ft35 517
    • Ft9 745