Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(845)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(845)
    • 5 Star(756)
    • 4 Star(78)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2020

    Pcb jest naprawdę dobry, ładne rgb, ładne opakowanie, akcesoria są świetne, stabilizatory są prelubowane i myślę, że należy je przypiąć, ale to jest mało co trzeba zrobić, jest z kablem USB c, Skrzynia PCB i płyta montażowa, naprawdę dobra. Zdecydowanie powinieneś kupić, jeśli jesteś początkujący nawet pro, Hotswap PCB nie jest zły. Myślę tylko, że byłam naprawdę niepewna czekająca, ale przyszło i teraz tylko czeka na przełączniki i zakrętki

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Byłem pod wrażeniem tego produktu. Zamówienie przybyło za 5 dni, co jest dość szybkie, biorąc pod uwagę, że ostatnie zamówienie zajęło 12 dni. Zamówienie przybyło w świetnym stanie i wszystko było w porządku. Chociaż miałem problemy z demontażem pCB i płyty z walizki, ponieważ śruba była zablokowana, ale udało mi się to naprawić. Zestaw różnił się również nieco od obrazu, ponieważ mój talerz był biały, a płytka na zdjęciu jest srebrna, która wydaje się być aluminiową obudową. Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z tym, gdzie mieszkam i magazynem, w którym zamówiłem, (którym był AU), ale poza tym, Zdecydowanie polecam ten zestaw zwłaszcza, jeśli jesteś początkujący do sceny klawiatury i chcesz budżetu przyjazny deska, która jest wygodna i wysokiej jakości.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło nam to 9 dni. Ok w swojej cenie, ale złącze usb może odpaść przy ogólnym użyciu lub podczas podnoszenia pcb, musiał przylutować go z powrotem, ponieważ oderwał się podczas próby dodawania piany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Co za wspaniała deska! Wcale nie jest tani. Jedyny problem jaki mam z tym, że nie mogłem usunąć pcb do Foam Mod it. Mogłem nie użyć wystarczająco siły. Odkąd czytałem o ludziach, którzy rozbijają port USB-C PCB, postanowiłem nie Foam Mod it. I nadal brzmi świetnie! Piszę o tym recenzję :D Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Mam zupełnie inną klawiaturę niż zamawiałam. Po pierwsze, jestem wdzięczny, że przyszedł z przełącznikami i nasadkami, ale nawet gdybym je wyjął, powinienem być w stanie umieścić swoje. Ale jak widzicie jest kompatybilny tylko z 3 przełącznikami i kupiłem 5 przełączników. Więc teraz muszę go zwrócić i nie mogę zbudować klawiatury na święta.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka, trwało 14 dni, aby dotrzeć na Węgry. Jakość jest świetna, futerał jest plastikowy, ale nie wydaje się tani. (także ciężki sprawia, że nie jest tani). Kabel i RGB jest super, nie mogę się doczekać, aby włączyć przełączniki i klawisze. Bardzo polecam! Zdecydowanie zamówię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Zamówienie przybyło na czas i miałem problem z zamówieniem, skontaktowałem się z usługą Banggood i oni rozwiązały wszystkie moje problemy, produkt jest dobry i obsługa klienta zaskoczyła mnie (Jedyną rzeczą, która może być problemem jest to, że uwaga jest w języku angielskim).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Jedna z opcji budżetu / początku, jeśli chodzi o niestandardowe klawiatury, ale to nie odzwierciedla jego jakości. Płytka elektryczna była dość fiddly do startu w celu modyfikowania piany, ale z pewną praktyką staje się dość łatwa do rozebrania. Oni klawisze czują i brzmią ładnie z pudełka, ale modyfikowanie piany tylko dodaje im solidności. Dobra obsługa bluetooth i USB-C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Doskonały sposób na niestandardowe hobby klawiatury mechanicznej! (i za bardzo dobrą cenę) PCB jest 5-pinowa, dzięki czemu możesz wypróbować każdy przełącznik mechaniczny na ziemi (prawie)! Obudowa jest wykonana z tworzywa ABS i pusta, jeśli nie używasz pianki poniżej PCB. Z pianką pod PCB brzmi bardzo dobrze, zwłaszcza dla takiej budowy budżetu. Płyta jest metalowa z białą powłoką, jest przyzwoicie ciężka i nadaje płytce ładny ciężar. Uważaj jednak, płytka bardzo łatwo się drapie, aby obsługiwać ją delikatnie podczas wymiany przełączników. Funkcja bezprzewodowa działa jak w reklamie, przełączanie między dwoma jednostkami jest dość szybkie i niezawodne. RGB tak naprawdę nie jest dla mnie, Leds są dość jasne. Naprawdę najlepiej uzyskać RGB, powinieneś pobrać oprogramowanie GK i bawić się z nim - znacznie więcej różnych i niestandardowych układów na oprogramowaniu niż na samej planszy. (jest aktualnie dostępna dla Mac OS i Windows OS) W sumie, bardzo szczęśliwy. Czuję, że dobrze wydane pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    +keyboard looks good +hot swap for 3pin & 5pin switches +keycap puller, usb-c cable & switch puller included -delivery took longer than expected (but thats DHL's fault) -stabilizers are pretty rattely but okay -sound is hollow needs some more foam -the software is really bad in conclusion: this is a really good budget keyboard/good beginner custom keyboard. decent price which gets you a decent keyboard. biggest factor for me was the hot swap since I don't like soldering.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 088
    • Ft5 855
    • Ft24 971
    • Ft11 097
    • Ft53 584
    • Ft5 238
    • Ft2 001
    • Ft3 697
    • Ft5 423
    • Ft3 327
    • Ft4 067
    • Ft16 338
    • Ft9 555
    • Ft10 172
    • Ft15 413
    • Ft5 855
    • Ft20 963
    • Ft12 330