Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1948)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1948)
    • 5 Star(1843)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Arrived quickly in two weeks from China warehouse, the keyboard is good quality, type-c wired there's no Bluetooth module, polling rate of GK61 with optical switches is 100/125Hz and have to use software to increase the polling rate if you need more, Gateron optical switches are 3/5 pins and are little wobbly but nothing fatal, this keyboard support ONLY optical switches for hot swap, ABS caps.., Skyloong, Geek and HK gaming are just brands, the keyboard is absolutely identical with only different packages, in the description there's link for software download or just find the topic in reddit!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Kupiłem klawiaturę w dniu 06/02 przybył 22/02. 18 dni i przybył w idealnym stanie, działa bardzo dobrze, jest mały, piękny, cichy, ach q tesao. Wybrałem srebrny włącznik ma taką samą szybkość reakcji jak żółty(35g), a mimo to ma większą siłę aktywacji 45g, co zapobiega klawiszom błędnych klawiszy, ponieważ n są tak lekkie

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    To moja druga klawiatura, ale szczerze mówiąc, ta jest najlepsza. To nie ma nic wspólnego z tym, który kupiłem wcześniej. Sięgam w 15 dni jak mówi i najlepsze jest to, że można usunąć kabel i umieścić z powrotem, oprogramowanie, jeśli jest trochę trudne do zrozumienia, ale kiedy chwycisz to można już umieścić presets, które ma, ogólnie bardzo polecam klawiaturę

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Witam jestem z Peru i jako ty miałem wątpliwości, czy kupić klawiaturę czy nie, ponieważ prawda ma swoje dobre i złe strony, jeśli chcesz wiedzieć, czym one są zapraszam do obejrzenia mojej recenzji na moim kanale yt: ElSuarezVip Jeśli zastanawiasz się, ile czasu zajmie wysłanie go do Peru, to jakieś dwa miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Pisanie tej recenzji na moim nowym GK61 jest niesamowicie gładkie! Jakość zbudowana jest obłędna i jest z bardzo ładnym opakowaniem. Żółte przełączniki są idealne, a rgb jest bardzo bogate. Polecam klawiaturę dwoma rękami.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Realmente increíble, una pieza sólida bastante buena, con GATERON RED es una crema, definitivamente recomendado y tomó menos de dos semanas desde que se compro hasta que llego a mis manos. 5 estrellas

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, na pewno warte swoich pieniędzy i czasu oczekiwania. Dobre materiały, dobre przełączniki, zgrabny projekt ogólnie dobry i pół. Dostarczanie może być nieco wolniejsze, ale jest prawie na czas, produkt był w idealnym stanie i z + wciągnikiem klawiszy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Podoba mi się, jest bardzo dobrej jakości poczuj dobre klawisze, zamówiłem go w Brown i bardzo mi się podobało, jakość RGB jest bardzo dobra, jeśli chodzi o oprogramowanie, nie jest bardzo dobre, ale stało się łatwe do nauczenia się jak go używać 👌🏻✨

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo dobra jakość cena. Odpowiedź świetna. Jedynym haczykiem jest to, że interfejs do konfiguracji kolorów/klawiszy nie jest intuicyjny, czasami nie działa i nie reaguje dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo ładna klawiatura, 1000x brązowy Gateron lepszy niż Outemu czerwień, dużo dokładniejszy. Wysoko oświetlony RGB z kilkoma trybami w oprogramowaniu. Wszystkie skróty bardzo łatwe w użyciu, w drugim dniu użytkowania jan ma więcej problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,028
    • Ft15,230
    • Ft30,091
    • Ft19,272
    • Ft18,650
    • Ft19,148
    • Ft24,868
    • Ft5,810
    • Ft16,474
    • Ft9,324