Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2145)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2145)
    • 5 Star(2024)
    • 4 Star(109)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Arrived quickly in two weeks from China warehouse, the keyboard is good quality, type-c wired there's no Bluetooth module, polling rate of GK61 with optical switches is 100/125Hz and have to use software to increase the polling rate if you need more, Gateron optical switches are 3/5 pins and are little wobbly but nothing fatal, this keyboard support ONLY optical switches for hot swap, ABS caps.., Skyloong, Geek and HK gaming are just brands, the keyboard is absolutely identical with only different packages, in the description there's link for software download or just find the topic in reddit!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Kupiłem klawiaturę w dniu 06/02 przybył 22/02. 18 dni i przybył w idealnym stanie, działa bardzo dobrze, jest mały, piękny, cichy, ach q tesao. Wybrałem srebrny włącznik ma taką samą szybkość reakcji jak żółty(35g), a mimo to ma większą siłę aktywacji 45g, co zapobiega klawiszom błędnych klawiszy, ponieważ n są tak lekkie

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    To moja druga klawiatura, ale szczerze mówiąc, ta jest najlepsza. To nie ma nic wspólnego z tym, który kupiłem wcześniej. Sięgam w 15 dni jak mówi i najlepsze jest to, że można usunąć kabel i umieścić z powrotem, oprogramowanie, jeśli jest trochę trudne do zrozumienia, ale kiedy chwycisz to można już umieścić presets, które ma, ogólnie bardzo polecam klawiaturę

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Witam jestem z Peru i jako ty miałem wątpliwości, czy kupić klawiaturę czy nie, ponieważ prawda ma swoje dobre i złe strony, jeśli chcesz wiedzieć, czym one są zapraszam do obejrzenia mojej recenzji na moim kanale yt: ElSuarezVip Jeśli zastanawiasz się, ile czasu zajmie wysłanie go do Peru, to jakieś dwa miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Niezwykle ładny wygląd i działająca klawiatura. Jest ładnie zapakowany i łatwy w instalacji. Mój jedyny problem jest to, że pcb nie jest tym, czego oczekiwałem, nie jest to ani 3, 4 lub 5 pin, które będzie wymagało, aby spełnić zakup deski hot-swappable, Ale zamiast tego ma tylko jeden pin (zarówno na pcb i przełączniku). Jako pierwsza mechaniczna klawiatura, którą posiadam, nie jestem w stanie powiedzieć, czy to jest GK61, czy nie, ponieważ jest to sprzeczne z tym, co słyszałem, ale mimo to jestem zadowolony z mojego zakupu. Ogólnie jest świetna deska, chyba że planujesz go ulepszyć w przyszłości (mam przynajmniej przypadek).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Mam klawiaturę bardzo chętnie, oczywiście, dostałem ją przez tureckiego maila i przyszedł w około 8 dni (jestem w Antalyi) to sprowadza ładunek między i nie zapłaciłem nic więcej, bo kupiłem ją jako żółty Przełącznik mam białe tryby bardzo ładne, ale nadal ściągam sterownik. Zaraz go wypróbuję, i zostawię zdjęcie na dole, i powiedzieli, że światło klawiatury jest słabe na YouTube, ale polecam wszystkim, którzy tego chcą. I mam nadzieję, że ktoś może to dostać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Kiedy składałem zamówienie, było nieaktualne, kiedy przyjechało, wysłali go szybko do mnie 17/05/21 i przyszedł w dniu 04/06/21 (18 dni). Nie byłem opodatkowany, a także nie przebrnąłem przez domniemaną sprawę poczty, z którą niektórzy borykali się w tamtych czasach To pierwsza mechaniczna klawiatura, jaką dostałem. Nie wiem jak się dobrze zakwalifikować. Jak na razie typowanie i uczucie są bardzo dobre z klawiatury z brązowym przełącznikiem, po prostu nie spodziewałem się dźwięku, który jest trochę głośny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo dobra jakość cena. Odpowiedź świetna. Jedynym haczykiem jest to, że interfejs do konfiguracji kolorów/klawiszy nie jest intuicyjny, czasami nie działa i nie reaguje dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Pisanie tej recenzji na moim nowym GK61 jest niesamowicie gładkie! Jakość zbudowana jest obłędna i jest z bardzo ładnym opakowaniem. Żółte przełączniki są idealne, a rgb jest bardzo bogate. Polecam klawiaturę dwoma rękami.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Realmente increíble, una pieza sólida bastante buena, con GATERON RED es una crema, definitivamente recomendado y tomó menos de dos semanas desde que se compro hasta que llego a mis manos. 5 estrellas

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 013
    • Ft16 486
    • Ft14 959
    • Ft19 234
    • Ft18 318
    • Ft27 479
    • Ft15 876
    • Ft24 120
    • Ft24 426
    • Ft8 813