Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(198)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(198)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 23/10/2020

    Drukarka jest świetna. Posiadacze wrzecion nie mają żadnych śrub itp. Ekran padł w trakcie druku pliku próbki. Instrukcje nie są jasne w montażu. Ale jakość druku jest wspaniała.

    Komentarze
  • 01/07/2020

    Pakiet dotarł w idealnym stanie bardzo dobrze zapakowany.Jest to moja pierwsza drukarka 3d, bardzo łatwa w montażu. Detektor żarników, jeśli aktywowany wygaśnie i nie drukuje.lo odłącza się i zaczął działać dobrze teraz, aby zobaczyć pierwsze testy, chociaż tylko 1 jest na sd

    Komentarze
  • 13/09/2020

    Dobra wartość przy podstawach ze szkła 0,1 i 0,2 mm. Moje wyniki badań to 16 h 8 min program i bardzo mały problem. Dobra powierzchnia o grubości warstwy 0,1 i 0,2 mm. Druk testowy jest 16 godzinnym 8 minutowym programem i drukowanym bez żadnych problemów

    Komentarze
  • 03/08/2020

    To łatwy zespół montażowy. Chłodne funkcje: można mieszać 2 włókna, co tylko chcesz. Może pół godziny na zebranie. I drukuje bardzo dobrze. Krajacz: Ultimaker cura rozpoznaje tę jednostkę i nie ma z nią problemów. Zrobiłem kilka odcisków. Jak na razie dobrze. To jest zalecane! Szybki statek na Węgry.

    Komentarze
  • 18/01/2021

    Wszystko inne było bardzo dobrze spakowane. Zakładam, że miejsce dla nich będzie łatwo znaleźć, gdy zacznę budowę bardzo szczęśliwy z hukiem dobrze jak na razie

    Komentarze
  • 08/03/2021

    Dobra drukarka 3D w przystępnej cenie. Montaż bardzo łatwy około 1 godziny. Bardzo głośni fani, zamierzam umieścić urządzenie.

    Komentarze
  • 07/10/2020

    Super zadowolony, druki w tej cenie naprawdę bardzo dobrze!

    Komentarze
  • 07/08/2020

    Łał Najlepszy stosunek jakości do ceny Dobra wydajność Ale rysunek montażowy musi być ulepszony. Mógłbym się zmontować z rysunkiem

    Komentarze
  • 15/01/2021

    Po kilku ustawieniach, jak dolna pozycja przełącznika, działa dobrze.

    Komentarze
  • 25/11/2020

    Świetny produkt.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft76,196
    • Ft52,069
    • Ft44,126
    • Ft32,358
    • Ft40,007
    • Ft293,899
    • Ft79,138
    • Ft97,081
    • Ft44,126
    • Ft38,242
    • Ft205,641
    • Ft58,836
    • Ft29,416
    • Ft25,301
    • Ft161,512
    • Ft161,512
    • Ft41,184
    • Ft2,645