Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(620)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(620)
    • 5 Star(579)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • gozVIP4
    CA
    03/12/2020

    Ładny mały silnik trzeba jednak dostosować przepustnicę, aby mieć impuls startowy inaczej silnik nie będzie działał, włożę go na mini bukowiec z Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    To naprawdę dobry zakup, montaż nie był 15 minut pracy. Działa idealnie... Było trochę opóźnione, ale dostarczone nawet w czasie pandemii Covid. Dzięki, bang dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Drobny i lekki zestaw do jazdy wolnolotem. Brak instrukcji o dupach, więc powinieneś spojrzeć na zdjęcie przed złożeniem. Krzewy muszą być dobrze ustawione, w przeciwnym razie szyb ma tendencję do zaciskania się i jazdy z dużym tarciem. Mój zestaw rysuje 80mA przy 4.0V (przy 1s lipo) i wykazuje pewne wibracje - zbalansuje rekwizyt i zobaczy, czy pociągnie wystarczająco na moją wewnętrzną ulotkę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Cudowny silnik, zamawiany z zestawem, nie testowany, otrzymany przed oczekiwaną, wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Szybka dostawa i prosta w montażu, jednak nie dostarczono instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Great micro motor for ultra light aircraft under 4 ounces. It ships unassembled but assembly is easy. The propeller balance should be checked and corrected before use. The gear is a little noisy at low rpm but it smooths out at flying speed. I used one in a Guillow's Lancer airplane I converted from rubber power to electric motor and 3 channel RC. This motor and propeller provide more than enough thrust for this under 50 gram airplane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    вполне себе хорошие комплекты. крепежа на самолёт правда не предусмотрено от слова вообще. но извернулся можно. если цена станет больше 240р за комплект - в баню!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2017

    very powerful and light motor prop combo. Has plenty of thrust for small , micro scratch build planes .it comes in as a kit where you need to assemble. No instructions but very easy to put things together by looking at the images here. plastic gear and bushes are snug fit . I installed it on my 30cm wing span depron scratch build Champ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2017

    this item is very good has super power i use for mini cessna airplain fly very good https://www.youtube.com/watch?v=sOhNC9UEu_U&feature=youtu.be

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Generuje dobry ciąg przy niskim prądzie. Ale rekwizyt był całkowicie wyłączony z równowagi i generował silne wibracje. Musisz to zbalansować. Planowałem użyć go na moim 35cm szybowcu, ale jest za duży i ciężki. Lepszym wyborem jest silnik Racerstar 8520 z rekwizytem KingKong 65 mm - nawet jeśli prąd jest znacznie wyższy dla niższego ciągu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 394
    • Ft6 457
    • Ft4 957
    • Ft17 478
    • Ft11 018
    • Ft2 845
    • Ft3 417
    • Ft2 611
    • Ft18 318
    • Ft7 977
    • Ft3 232
    • Ft5 284
    • Ft7 217
    • Ft7 928
    • Ft24 699
    • Ft2 971
    • Ft3 050
    • Ft4 577