Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2022

    Szybka dostawa (tylko dwa tygodnie) Polecam sprzedawcy! Jednostka jest bardzo dobra, jest dokładnie taka, jak opisano. Działa idealnie z aplikacją mobilną Tuya. Również wszystkie części mojego starego systemu alarmowego Digoo doskonale działają z tym urządzeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo szybka dostawa do Grecji! Sprzedawca polecany i bardzo dobrze zapakowany. Jeszcze nie testowany. Wracamy z pełnym szczegółowym raportem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Zamówiłem z 2 pir detekcji i regeneracji jeden?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Ten system alarmowy jest niesamowity i obsługuje wszystkie akcesoria Digoo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Nie znam siebie po dwóch miesiącach, to nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Bardzo dobra jednostka. Bezpośrednie alarmy wifi. Nie mam karty SIM, bo z aplikacją Tuya zarządzasz jednostką z komórki gdziekolwiek jesteś. Jest łatwo akceptowany przez inne firmy, takie jak kontakty i radar, jeśli ma 433 mh. To dobry wybór. Mój dom ma 120 stóp kwadratowych, a wszystkie radia działają w porządku. I na zewnątrz i w środku. Jedynym problemem jest to, że jednostka musi być umieszczona w pobliżu routera lub przełącznika.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    DO NOT BUY - Banggood is lying about content - 1 pcs PIR missing - dispute/reclaim is JOKE and waste of time - there are some serious sellers OTHER than Banggood - so AVOID Banggood ! -will never again buy anything from Banggood ...!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Amazing seller❤Super Fast ship to Croatia ❤Thanks so much*•.¸¸❤¸¸.•*5 stars...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Bardzo szybka dostawa, niestety brakowało czujnika PIR. W przeciwnym razie, wydaje się być dobrym i niedrogim alarmem. To może być wysoce zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Nie ma wbudowanej baterii, można usunąć kabel zasilający alarm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$27.33
    • US$59.99
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$14.99
    • US$59.99
    • US$36.66
    • US$8.99
    • US$95.99
    • US$19.99
    • US$7.99
    • US$20.99
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$21.99