Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3272)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3272)
    • 5 Star(3104)
    • 4 Star(147)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2020

    Przyjechał w mniej niż miesiąc i nie był opodatkowany! Jest to jedna z najlepszych 60% klawiatur, nawet jeśli istnieją tańsze opcje, ale dla funkcji, które dostarcza jest na pewno wart dużo zakupu. Jakość konstrukcji i oświetlenie RGB są niesamowite. Oprogramowanie jest całkiem funkcjonalne i w pierwszym dniu użytkowania dokonałem kilku dostosowania, aby ułatwić zapis i dostęp do skrótów. (I myślę, że w krótkim czasie przyzwyczaję się do amerykańskiego układu). Wymieniłem klucze na puddingi kupione w Banggood i wyszło całkiem nieźle.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Bardzo podobała mi się budowa klawiatury. Cechy są w porządku. Korzystając z bluetooth, do którego jeszcze się przyzwyczajam, są pewne problemy do połączenia w oknach i linuxie, czasami w moim podwójnym bucie za pomocą adaptera anne pro, który powinien być razem z klawiaturą. Po ponownym uruchomieniu pc do przełączania systemu operacyjnego, z bluetooth, pc nie rozpoznaje klawiatury.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Słyszałam recenzje na tej klawiaturze, ale nie wierzyłam, jak dobra jest, dopóki nie dotarła. Oprogramowanie jest bardzo wygodne i łatwe w użyciu, łatwe do tworzenia wyglądu rgb, klawiatura jest prosta i nie trzeba łamać głowy, aby z nim pracować. Klucze są super ładne i fajnie się na nim pisze. Tak się cieszę, że to kupiłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2019

    got my white Anne 2 pro with brown switches lovely keyboard :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Kupiłem tę klawiaturę za możliwość korzystania z niej bez przędzy świetnej konstrukcji i wykończenia zakończyłem się zaskakujące mnie nawet z czasem dostawy przybył bardzo szybko Moro w Santa Catarina kupiony na 05/04 przybył 22/04 zalecenie dla wszystkich, którzy są zainteresowani uzyskaniem dużej korzyści kosztowej W 60% pierwszy raz klawiatura z klawiaturą tego rodzaju i jestem już zakochany <3

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2018

    I Used the Anne Pro 1, but this Anne Pro 2 is with better quality, more functions and better customization. Small but Great Keyboard

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Dla tych, którzy chcą mieć więcej miejsca w biurku, ta klawiatura jest idealna! Byłem zaskoczony jakością kluczy i szybkością reakcji, jego bluetooth jest bardzo dobry. Jedną z rzeczy, która mnie najbardziej martwi, byłby brak klawiszy, które posiada 100% klawiatura, i szczerze mówiąc, wcale jej nie brakowało. Dostosowanie poleceń i skróty są niesamowite i vc przyzwyczajone do tego łatwe. Dostosowanie jasności i koloru jest całkiem świetne. Jeśli Case kiedykolwiek miał lub ma klawiaturę z amerykańskim układem, szybko przywykniesz do poleceń. Dla tych, którzy są ciekawi, włączniki na klawiaturze są niebieskie. W przypadku gier ogólnie, pasuje bardzo dobrze, to przyjemność grać na tej klawiaturze. Produkt nie został opodatkowany i dostarczony w ciągu 16 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    amazing keyboard

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    To działa bardzo dobrze. Używam Windows i Fedora, z i3wm. Skróty działają dobrze, a przyciski FN i system stukania działa świetnie, gdy jest używany kilka razy. Dostosowanie, dostępne również dla Linux distros, ma wystarczająco dużo opcji, aby dostosować makra, układy klawiatury (jest możliwość zmiany strzałek kierunkowych z gry WASD na Vim HJKL, na przykład) I światła RGB. Połączenie Bluetooth wygląda na solidne, chociaż nie testowałem jeszcze bezprzewodowego grania. Bateria nie jest w pełni przetestowana, ale powinna wytrzymać co najmniej dwa dni z włączonymi światłami, a nawet więcej bez nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Dla ludzi z Meksyku, którzy tak jak ja, szukają recenzji o żegludze i tak dalej... W moim przypadku klawiatura zajęła 10 dni roboczych, aby dotrzeć (w weekendy lub dni wolne nie są liczone), co uważam za dość szybkie; jestem z północy kraju i wszystko przybyło w bardzo dobrym stanie. Co do klawiatury... Przeczytałem, że miałem kilka błędów z oprogramowaniem, ale w moim przypadku nie miałem żadnych problemów. Ulepszyłem oprogramowanie od pierwszego podłączenia i wszystko w porządku. Używam okien i macosa codziennie, i nie miałem żadnych problemów. Może nieco w mac, czasami gdy zmienia się kolory led bardzo szybko, oprogramowanie się rozpada, przestaje reagować, a także klawiatura. Nie zawsze tak się dzieje, tylko w pewnych okolicznościach, których nie wykryłem, więc myślę, że to raczej błąd oprogramowania, a nie błąd klawiatury, ale nie sądzę, że to coś poważnego; jest oprogramowanie z tego samego jabłka, które gorzej się rozbija. Nie byłem pewien, co do typografii na klawiszach. W moim przypadku jest to ten, który pojawia się w opisie jako typ C. Ale myślę, że to jest ogólnie rzecz, nie słyszałem o kimś, kto ma AP2 z innym krojem. A z resztą klawiatura jest taka, jak widać w recenzjach. Inna rzecz, która mnie zaintrygowała to użycie strzał. W moim przypadku używam IJKL z Fn, czasami wymieniam je na OKL; z Fn. Z drugiej strony, musiałem zmienić klawisze na standardowy tryb i połączyć się z moim użyciem na Mac i Windows. To co zrobiłem to dostosować go do mac, co jest jak najbardziej lubię, A w oknach używam Autohotkey do przeróbki kilku skrótów. Używam czegoś bardzo bliskiego https://medium.com/@bblurock/how-do-i-setup-my-anne-pro-2-for-coding-for-mac-9ee1c0be69b To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Naprawdę polecam.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$132.99
    • US$29.99
    • US$73.99
    • US$31.99
    • US$93.99
    • US$31.99
    • US$29.99
    • US$109.99
    • US$114.99
    • US$123.99
    • US$75.99
    • US$80.49
    • US$57.99
    • US$61.99
    • US$45.99
    • US$49.99
    • US$229.99