Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3020)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3020)
    • 5 Star(2870)
    • 4 Star(133)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Kupiłem tę klawiaturę za możliwość korzystania z niej bez przędzy świetnej konstrukcji i wykończenia zakończyłem się zaskakujące mnie nawet z czasem dostawy przybył bardzo szybko Moro w Santa Catarina kupiony na 05/04 przybył 22/04 zalecenie dla wszystkich, którzy są zainteresowani uzyskaniem dużej korzyści kosztowej W 60% pierwszy raz klawiatura z klawiaturą tego rodzaju i jestem już zakochany <3

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Keyboard przybył do Brazylii 14 dni po tym, jak został wysłany. Skrzynka była trochę pobita z powodu wysyłki, ale zawartość była nietknięta. Klawiatura ma doskonałą jakość konstrukcji, materiał na klucz jest najwyższej klasy, a bluetooth działa bardzo dobrze. Zadziwiające, jak mały jest blisko mojego MasterKeys Pro M, który jest już bardziej kompaktowym modelem TKL. Polecam produkt wszystkim zainteresowanym.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Dla ludzi z Meksyku, którzy tak jak ja, szukają recenzji o żegludze i tak dalej... W moim przypadku klawiatura zajęła 10 dni roboczych, aby dotrzeć (w weekendy lub dni wolne nie są liczone), co uważam za dość szybkie; jestem z północy kraju i wszystko przybyło w bardzo dobrym stanie. Co do klawiatury... Przeczytałem, że miałem kilka błędów z oprogramowaniem, ale w moim przypadku nie miałem żadnych problemów. Ulepszyłem oprogramowanie od pierwszego podłączenia i wszystko w porządku. Używam okien i macosa codziennie, i nie miałem żadnych problemów. Może nieco w mac, czasami gdy zmienia się kolory led bardzo szybko, oprogramowanie się rozpada, przestaje reagować, a także klawiatura. Nie zawsze tak się dzieje, tylko w pewnych okolicznościach, których nie wykryłem, więc myślę, że to raczej błąd oprogramowania, a nie błąd klawiatury, ale nie sądzę, że to coś poważnego; jest oprogramowanie z tego samego jabłka, które gorzej się rozbija. Nie byłem pewien, co do typografii na klawiszach. W moim przypadku jest to ten, który pojawia się w opisie jako typ C. Ale myślę, że to jest ogólnie rzecz, nie słyszałem o kimś, kto ma AP2 z innym krojem. A z resztą klawiatura jest taka, jak widać w recenzjach. Inna rzecz, która mnie zaintrygowała to użycie strzał. W moim przypadku używam IJKL z Fn, czasami wymieniam je na OKL; z Fn. Z drugiej strony, musiałem zmienić klawisze na standardowy tryb i połączyć się z moim użyciem na Mac i Windows. To co zrobiłem to dostosować go do mac, co jest jak najbardziej lubię, A w oknach używam Autohotkey do przeróbki kilku skrótów. Używam czegoś bardzo bliskiego https://medium.com/@bblurock/how-do-i-setup-my-anne-pro-2-for-coding-for-mac-9ee1c0be69b To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Naprawdę polecam.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Klawiatura jest świetna i pojawiła się w czasie myślałem, że klawiatura nie przyszła, ale przyszły przełączniki są niesamowite i tak ciche rgb jest świetne, dobrze pisanie dla mnie to było wspaniałe doświadczenie moje poprzednie przełączniki były ot Niebieskie emu i były takie głośne, czyste i ciche, a z moimi starymi czarnymi klawiszami to bardzo miłe. Polecam kupić tę klawiaturę zamówienie przyszło w 14 dni, ale mój telefon nie pokazał, że dotarł więc dzięki za banggood za szybką wysyłkę

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Cóż mogę powiedzieć, moja pierwsza mechaniczna klawiatura, więc nie ma z czym porównywać, ale przeglądałem tak wiele recenzji, że w końcu pojawił się kalendarz i jestem trochę rozczarowany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Słyszałam recenzje na tej klawiaturze, ale nie wierzyłam, jak dobra jest, dopóki nie dotarła. Oprogramowanie jest bardzo wygodne i łatwe w użyciu, łatwe do tworzenia wyglądu rgb, klawiatura jest prosta i nie trzeba łamać głowy, aby z nim pracować. Klucze są super ładne i fajnie się na nim pisze. Tak się cieszę, że to kupiłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    To działa bardzo dobrze. Używam Windows i Fedora, z i3wm. Skróty działają dobrze, a przyciski FN i system stukania działa świetnie, gdy jest używany kilka razy. Dostosowanie, dostępne również dla Linux distros, ma wystarczająco dużo opcji, aby dostosować makra, układy klawiatury (jest możliwość zmiany strzałek kierunkowych z gry WASD na Vim HJKL, na przykład) I światła RGB. Połączenie Bluetooth wygląda na solidne, chociaż nie testowałem jeszcze bezprzewodowego grania. Bateria nie jest w pełni przetestowana, ale powinna wytrzymać co najmniej dwa dni z włączonymi światłami, a nawet więcej bez nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Zajęło to około 10 dni, aby zostać opublikowanym, ale po opublikowaniu było absurdalnie szybko dotrzeć w brasil (3 dni dokładnie) Nie byłem opodatkowany i Kasjer przyszedł Bardzo Dobry w porównaniu z innymi komentarzami, które tu śledziłam. Krótko mówiąc, to było bardzo szybkie. (Pochodzę z wielkiej południowej rzeki, a poczta tutaj wcale nie zwlekała) Możesz kupić bez strachu. Śledź zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Dla tych, którzy chcą mieć więcej miejsca w biurku, ta klawiatura jest idealna! Byłem zaskoczony jakością kluczy i szybkością reakcji, jego bluetooth jest bardzo dobry. Jedną z rzeczy, która mnie najbardziej martwi, byłby brak klawiszy, które posiada 100% klawiatura, i szczerze mówiąc, wcale jej nie brakowało. Dostosowanie poleceń i skróty są niesamowite i vc przyzwyczajone do tego łatwe. Dostosowanie jasności i koloru jest całkiem świetne. Jeśli Case kiedykolwiek miał lub ma klawiaturę z amerykańskim układem, szybko przywykniesz do poleceń. Dla tych, którzy są ciekawi, włączniki na klawiaturze są niebieskie. W przypadku gier ogólnie, pasuje bardzo dobrze, to przyjemność grać na tej klawiaturze. Produkt nie został opodatkowany i dostarczony w ciągu 16 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Bardzo dobry produkt, zająłem go 6 dni temu i jest spektakularny, sprawia mi bardzo trudno przyzwyczaić się do formatu 60% ale to jest kolejna kwestia, RGB jest bardzo dobry, ale blues przełączniki są bardzo hałaśliwe, Jest to moja pierwsza klawiatura mechaniczna i dla mnie jest bardzo dobra, ale pakiet przyszedł trochę zepsuty xdxdxd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25,801
    • Ft15,230
    • Ft28,598
    • Ft19,272
    • Ft6,836
    • Ft27,977
    • Ft20,205
    • Ft8,702
    • Ft15,230
    • Ft18,650
    • Ft18,028
    • Ft17,407
    • Ft30,091
    • Ft19,272
    • Ft18,650
    • Ft19,148
    • Ft5,810
    • Ft9,634