Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(123)
    • 5 Gwiazda(115)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    Wszystko tak jak opisano, muszę to przetestować, aby zobaczyć jak działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Wszystko działa super, wszystko działa świetnie. Gniazdo może być używane oddzielnie w trybie - off za pomocą telefonu. Jestem zadowolony z zakupu. Możesz to sobie wziąść.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Bardzo dobry i użyteczny produkt! Łatwy w instalacji i konfiguracji. Można zmierzyć zużycie wody, dzięki czemu można ustawić optymalną ilość wody dla roślin. Gniazdo jest bardzo przydatne do sterowania pompą wodną. Możesz kontrolować wszystkie inne urządzenia, jest niezależny od zaworu. Otwórz zawór podlewania --> włącz pompę --> podlewanie przez 15 minut --> zamknij zawór --> Poczekaj na 15 sekund --> odłącz pompę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2024

    Gyors szállitás a termék megfelelő

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2023

    Szybka dostawa z magazynu Eu, nie testowałem! szybka dostawa z magazynu EU, jeszcze jej nie przetestowaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Jestem zadowolony z urządzenia - nie ma już biegania po całym domu i nie ma wycieków, które miałem z ręcznym zaworem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Działa dokładnie tak, jak opisano Połączenie bardzo łatwe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2024

    To drugie, które otrzymuję. Bardzo zadowolony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2024

    Zgodnie z opisem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2024

    Świetna sprawa. Mam już taki kontroler, który łatwo przypiąłem do niego. Działa tak, jak powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$30.55
    • US$40.84
    • US$20.97
    • US$11.38
    • US$376.53
    • US$19.62
    • US$16.16
    • US$28.67
    • US$20.99