Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Świetne baterie, mój ulubiony wybór, odkąd kupiłem tę baterię. Nie ma tańsze tam, ale moim zdaniem, najlepsze za wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    Ich bin mit dem Akku für meinen Druckbär Ultrlight 5' sehr zufrieden. Haben gefühlt mehr Punch als die Tartu 650mAh 4s 75c, wiegen aber auch deutlich mehr.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    Baterias para Dron geprc gep-cx cygnet 145mm. 👍🏼

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    best compromise in sight of weight & capacity for my needs. so far also good performance at 5 degrees celsius. due to some nice offer from BG i got 4 of this for my quad. good job BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    Todo perfecto, buena calidad de las lipos. Lo único malo la tardanza en recibir el pedido, más de 45 días de espera...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    GNB, no need for big dollar names. These will can compete with any of them in cycles, charge and delivery of power. Great value.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Very satified of these ones ! Cheap and very powerful, the perfect match with my so funny XJB-145 !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    GNB - great batteries for an economical price. This size is perfect for my 2.5" Hornet. Excellent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • smmaxim
    RU
    19/12/2018

    на мелколете 140 просто жжет, в первый раз запустил, аж страшно стало))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Idealny materiał, niezawodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$115.00
    • US$22.25
    • US$19.99
    • US$42.72
    • US$13.85
    • US$8.01
    • US$4.19
    • US$15.99
    • US$19.54
    • US$25.40
    • US$33.99
    • US$22.99
    • US$108.99
    • US$38.99
    • US$32.99
    • US$6.92
    • US$75.99
    • US$13.79