Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2022

    Doskonała produkcja i wykończenie, dobre do odczytania, a zamek jest bardzo skuteczny. Przyjemny w obsłudze i użytkowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Doskonałe narzędzie do pracy stolarki zapewnia solidne, dobrej jakości pomiary w laserze, które kocham

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Wygląda na dobrą jakość i dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    preciso robusto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo dobry zakup, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Wysokiej jakości uczucie! ładny pakiet!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Absolutnie mała plastikowa dźwignia, która blokuje żądaną odległość przerwania w pierwszym użyciu, nie jest w ogóle praktyczna, ponieważ muszę używać śrubokręta za każdym razem, gdy chcę go dokręcić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Jest to naprawdę dobrze wykonany wskaźnik jakości. Jakość budowy jest widoczna, gdy tylko podnosisz i czujesz wagę. Dokładna regulacja jest bardzo łatwa, ponieważ zamyka się solidnie po ustawieniu. Jest to tak dobre jak wskaźnik veritas, który kosztuje prawie 4 razy więcej. Są dwa główne problemy z typowym wskaźnikiem oznakowania: trzeba go przechylić, aby uniknąć szpilek i nawet wtedy, szpilka podąża za ziarnem drewna, wyrzucając z linii. Ten wskaźnik oznakowania kół rozwiązuje oba problemy. Utwardzona stalowa przecinarka idealnie pisze się w każdym punkcie jej obwodu. Ponieważ tnie włókna drzewne, a nie łzy, oznacza czysto, nawet na krzyżowym ziarnie. Jednostronny ścięt koła pociąga również czoło miernika do stada, zachowując dokładność. Jego krawędź cięcia jest na krańcu pręta, przydatna do przenoszenia wymiarów, takich jak ramię tenonowe i głębokość zamrożenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Complessivamente robusto e preciso, affinché sia perfetto bisogna limare la testa della vite che regge il tagliente perché sporge rispetto allo stesso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Przydatne, ale mam poważne obiekcje. 1) Metalowy pręt zbyt łatwo przesuwa się w czarnej części. Będziesz miał problem z utrzymaniem go w miejscu, dopóki dźwignia sprzęgła go nie naprawi. 2) Metalowy pręt łatwo się obraca, więc ślady się ukryją i następnym razem trzeba będzie je ponownie obrócić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$36.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$17.99
    • US$103.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$65.99
    • US$45.99
    • US$27.99
    • US$65.99
    • US$7.24
    • US$35.99
    • US$99.99
    • US$22.99