Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    W sumie ładne narzędzie, które działa dobrze. Część dużej mosiężnej pralki nie jest maszynowana na obwodzie, co jest tylko optycznym punktem minusowym, a pakowanie powinno być ulepszone przez dodatkowe warstwy na dole i górze pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Molto ben fatto, ben rifinito, ottimi materiali, molto bello anche a vedersi. È un bell'oggetto di suo! Robusto, molto preciso, anche la regolazione micrometrica.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo dobry produkt jako wszystko od marki... polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    mareriali buoni, il peso c'è e anche la precisione. rapporto qualità-prezzo buono, consigliato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    отримав рейсмус.враження таке що відправили товар що був у використанні.поцарапана поверхня .є нерівність. якщо порівняти швидкість доставки,то ще досить швидко доставили відправлення.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Fantastic marking gauge, very well made. Makes a crisp line to register chisels.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    To jest solidny zakup. Mam tylko 2 drobne skargi, reszta jest dobra. 1- Dopasowanie śladów gradacji pręta do znaku nadwozia może być trudne. Same gradacje są wyryte i niespełnione, więc są one w kolorze szarym. Znikają całkowicie w zależności od oświetlenia. Idealny byłby ciemny pręt, aby dopasować ciało do białej lub jasnej gradacji kolorów. 2- Twarz miernika jest okrągła. Nie rozumiem, dlaczego wciąż popełniamy ten błąd. Nawet jeśli kosztuje to dodatkowe 10 dolarów, aby twarz owulowała lub w jakiś sposób ekscentryczna, jest to tego warte. Inaczej spadnie z ławki i coś się zepsuje. Przyklejam sobie krawędzie twarzy i przyciemniam pręt, albo pomaluję ślady gradacji. - Jakość budowy jest bezbłędna. Nie ma żadnych nacięć ani połamanych kawałków, a wskaźnik był zapakowany w wyściółkę. - Jakość wykończenia, choć nie 100%, jest naprawdę dobra. Twarz mosiężna jest szczotkowana (okrągła wokół środka). - Wszystko działa zgodnie z oczekiwaniami. Na początku może być lekko niezdarny, ale nie jest zły. - Znaki stopniowania są bardzo dobrze wyryte. - Ślady stopniowania są martwe, nawet przy pełnym 12cm. - Jest ciężki, może cięższy niż się spodziewasz (było dla mnie), ale ciało czuje się dobrze w dłoni i ciężar dobrze się balansuje. Absolutnie warto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Very nicely made. Quite chunky compared to similar models. Has a number of useful features. Unfortunately however, it is my opinion that the true effectiveness, and hence usefulness of this device is very much let down by the manufacturers choice of cutting wheel. It's cutting edge is simple not acute enough to cut like a blade. That said, I'm now hoping to be able source an alternative cutting wheel from elsewhere. If I'm successful, I believe this could well be one of the best marking guages currently on the market.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Easy to use, feels good and looks good. Only one problem, the screw fastening the carbide blade protrudes about 1/2mm so it needs to be ground down prior to use. I hope Banggood is reading this.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Robi dokładnie to, czego się spodziewasz. Noszenie koła znakującego, aby zrobić z użyciem... Dobry punkt, możemy chronić go przed wstrząsami, wciągając go jak najwięcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$13.99
    • US$10.88
    • US$19.99
    • US$20.78
    • US$12.69
    • US$41.99
    • US$113.54
    • US$19.99
    • US$34.64
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$11.99
    • US$35.99
    • US$27.59
    • US$9.99