Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    Kupiłem 4 z nich do wykorzystania na nadchodzącej ławce do obróbki drewna, którą zamierzam zrobić. Do tej pory przetestowałem tylko funkcję jednego z nich z zewnątrz plastikowej torby i myślę, że to była solidna konstrukcja. Tylko czas i użycie da nam pewność. Postaram się zaktualizować moją recenzję, ponieważ mam więcej informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Genialny zestaw, świetny dodatek do mojego nałogu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Przybył na czas. Dobrze zapakowane i w dobrym stanie. Nie mogę się doczekać, aby je wypróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Są proste i łatwe w instalacji i użyciu, a w połączeniu z psim zaciskiem działają niesamowicie I dobrze zrobione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka wysyłka, solidne opakowanie i produkty wysokiej jakości.Kompresuje dobrze i działa.Tsks Banggood i sprzedawcy, dla których pracuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    fantastyczne elementy do każdego warsztatu, przybyły w dobrym czasie, bardzo tygodniowe zbudowane i wysokiej jakości, zwłaszcza biorąc pod uwagę, jak mało kosztują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Nie miałem jeszcze czasu, aby je wypróbować, ale wydają się być bardzo dobrze wykonane i proste w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo dobra jakość produktów. Bardzo przydatny dodatek do ławki roboczej. Szczególnie przydatna, jeśli ławka ma imadła z przodu lub z tyłu. I to w dobrej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Schludne i bardzo dobrze wykonane przystanki dla psów. Wkrótce włożę je do mojego warsztatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$16.99
    • US$26.99
    • US$15.99
    • US$25.99
    • US$18.99
    • US$35.99
    • US$25.98
    • US$35.99
    • US$19.62