Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(254)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(254)
    • 5 Star(233)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    Produkt przyszedł do mnie w idealnym stanie. Gamesir działa bez problemów na moim Xiaomi Mi 10T z Androidem 11. Czytałem, że z Androidem 11 miałem problemy, ale nie miałem żadnych. Jestem z Chile i produkt dotarł do mojego domu w 19 dni, czułem pewien niepokój, ponieważ przybył wkrótce. Jestem bardzo zadowolony z produktu. Bardzo dobry materiał, bardzo wygodny, bardzo lekki, natychmiastowy czas reakcji, bardzo ergonomiczny. Jedynym szczegółem jest to, że nie można podłączyć słuchawek. Wszystko inne jest w porządku. Dziękuję bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Super szybka dostawa do Brazylii - Rio de Janeiro / Duque de Caxias, opóźnienie produktów jest ze względu na pocztę tutaj w Brazylii. Super zadowolony polecam sprzedającego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    2 tygodnie dostawa do Australii była trochę poobijana, ale sam produkt był w porządku. Przyszedł z walizką i 2 zestawy ochraniaczy na kciuk rzeczy, futerał i kontroler czuje się dobrze i kontroler działa zgodnie z przeznaczeniem Pass-through pracy i wszystkie przyciski działają. Pamiętaj, aby zainstalować aplikację gameir ze sklepu Google Play, aby uzyskać mapowanie kontrolerów do gier, które nie obsługują kontrolerów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Miejsce kupca dobrze wykonane i dostawa otrzymana szybko, w ciągu 8 dni we Francji. Tektura była trochę uszkodzona, ale nie miała wpływu na produkt. Joystick jest świetny! Opakowanie jest nienaganne, półsztywna okładka, angielsko-chińska (łatwe tłumaczenie z kodem QR), naklejka i cztery przyciski silikonowe przypominające joystick Xbox (x2) i X2). Sterownik jest lekki i dobrze trzyma się w ręce z dobrym uchwytem. Naprawdę blefuję jakość produktu, przyciski nie wydają żadnego hałasu, joysticki reagują dobrze. Sterownik bez baterii, który działa przez USB C, a tym samym jego lekkość i zmniejszona grubość. USB C jest zorientowany w kilku stopniach dla łatwej instalacji smartfona. Mam Xiaomi Mi 10 T, który idealnie pasuje do sterownika, centralna część smartfona wykonana jest z silikonu, do którego można schłodzić smartfon. Gram z Android gry, Call of Duty Mobile, Real Racing 3, Mario Kart,... Każdy przycisk można łatwo ustawić dzięki aplikacji GameSir, którą można bezpłatnie pobrać ze Sklepu Play. Gra jest idealna, nie ma nic wspólnego z dotykiem smartfona, gry są bardzo doceniane. Dzięki USB C nie ma opóźnienia! Czas gry wynosi około 4h, ale będzie to zależało od smartfona. Możliwość ładowania smartfona dzięki przesunięciu USB C pod sterownikiem. Polecam ten produkt dla tych, którzy szukają kontrolera do gier na smartfona z bardzo dobrym stosunkiem ceny do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały zakup, na mój najlepszy gamepad dla Androida, 100% oryginalny, materiały są top, bardzo dużo warte wysoce zalecane. Kup bardzo polecam, dla mnie najlepszy Gamepad dla androida, 100% oryginalny, jakość materiałów jest najlepsza, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Sensacyjne, przerosło moje oczekiwania, na pewno najlepsze sterowanie mobilne... To trwało dłużej niż się spodziewaliśmy, to było 21 dni aby przyjechać, ale było zbyt warto czekać hehe, super polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Controle perfeito, encaixa perfeitamente meu Galaxy S20 Ultra, inclusive com a capa de proteção. It's a perfect gamepad, suits perfectly my Galaxy S20 Ultra, no need to remove the protection case.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko, a opakowanie było w dobrym stanie. Kontroler jest bardzo wytrzymały i czuje się naprawdę dobrze w moich rękach. Polecam ten produkt ponad każdy inny kontroler telefonu komórkowego. Dzięki Banggood, twoje produkty są warte tyle, ile za nie płacisz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Doskonała obsługa, przybył w doskonałym stanie, pudełko prawie w idealnym stanie, bardzo zadowolony z zakupu i produkt wygląda całkiem dobrze, mam nadzieję spróbować w tych dniach, ale w tej chwili doskonały zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Już wiedziałem, że to dobry kontroler oglądając filmy na YouTube, ale teraz, kiedy w końcu to mam, mogę powiedzieć, że jest prawie idealny! Jest tylko jedna rzecz, która mi się nie podoba: fakt, że ta regulowana część (ta, którą ciągniesz, aby pasował do telefonu) jest „elastyczna" i tak, okazuje się trochę trudna (przynajmniej dla mnie!) Dałbym za to 9/10 Pokój ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 128
    • Ft9 833
    • Ft6 433
    • Ft16 718
    • Ft4 161
    • Ft7 954
    • Ft12 115
    • Ft16 659
    • Ft4 541
    • Ft9 462
    • Ft14 095
    • Ft7 866
    • Ft59 449
    • Ft10 600
    • Ft4 918
    • Ft11 144
    • Ft27 194
    • Ft15 079