Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(35)
    • 5 Gwiazda(33)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2023

    Za rozsądną cenę jest to kontroler do gier o doskonałej wydajności. Lekka i łatwa do trzymania konstrukcja, wyposażona w przyciski i drążki analogowe zapewniające wygodną obsługę. Elastyczne dostosowywanie jest możliwe dzięki ekskluzywnemu oprogramowaniu „GameSir Nexus". Bez opóźnień i opóźnień jest idealny do pełnoprawnej gry. Komfort naciskania każdego przycisku był również wygodny i mogłem cieszyć się przyjemną grą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2024

    Wydaje się być bardzo dobrym kontrolerem. Jeszcze go nie przetestowałem, ale jest lekki, wysokiej jakości i piękny. Zdecydowanie wart swojej ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2024

    bardzo dobrze dotarło poprawnie obciążono mnie kwotą 38 reais, ale nie ma problemu oryginalny kontroler Gamesir MT jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2024

    super szybki i dobrze zapakowany, kontroler jest o wyjątkowej jakości lepszy niż te z xbox i ps5 jedynym minusem jest to, że jest przewodowy, więc brak bt lub 2,4 ghz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2024

    Sehr gut verarbeitet, liegt gut in der Hand. Versand nach Deutschland NRW hat 10 tage gedauert, trotz Feiertage. Preis/Leistung auf jeden fall Top. Grüße aus dem Rheinland.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2023

    Bardzo dobry kontroler! Znacznie lepiej niż oryginalny kontroler! Ma dobrą jakość i wiele ustawień! Mogę tylko polecić za te pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2023

    przybył w 18 dni i przeszedł bez wskaźnika 🙏, przetestowałem kontrolę jest bardzo dobra lepsza od oryginału, czułość była czymś, co mnie martwiło, ale jest bardzo dobra, system wibracji doskonały.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2023

    Bardzo dobra kontrola i świetna jakość materiału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2023

    Produkt doskonałej jakości, naprawdę bardzo dobry. Doskonały materiał, super szybka dostawa i najlepsze, nie byłem opodatkowany. Świetna obsługa! ♥️💚

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2023

    Dobra szczerość ręka i radzę w nim i jest uważana za lepszą niż ręce zwykłego Xboxa i w porównaniu do ceny również inne specyfikacje straszne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.94
    • US$106.99
    • US$72.99
    • US$60.99
    • US$38.99
    • US$11.54
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$17.99
    • US$48.29