Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2021

    Nie miałem pojęcia, że to nadejdzie tak szybko, że otrzymałem je w ciągu 11 dni i dwóch dni z tych 11 dni w PTT. Używałem poprzedniej generacji przez jakieś cztery lata, więc mam nadzieję, że będę mógł jej użyć tak samo. Przy okazji, wciąż używam pierwszego. W tym czasie wyszłam za mąż i miałam syna, dam mu ten stary i pogram z nowym ❤

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Działa jak talizman. Bezszwowa łączność. Do tej pory nie napotkałem żadnych lagów zarówno na moim komputerze, jak i na iPhonie. Kopia zapasowa baterii jest naprawdę świetna przy moim użyciu od 30min do 1 godz. każdego dnia, to trwa do 12-10 dni. Guziki są bardzo dotykowe i wytrzymałe w użyciu, bardzo wygodne do trzymania w dłoni. Grał w takie gry jak Forza Horizon 4, Modern Combat 5, Sniper Fury, Jetpack Joyride.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Witam, ładne kontrolery gier. Wygląd i uczucie jest wspaniałe. Próbowałem kilka razy, ale nie połączył się z telefonem, ale nie działał. Próbowałem oryginalnego programu, nie działał, przesiadłem się z innymi programami, znalazłem tylko jeden program i działa tylko w jednej grze. Ważne jest to, że mam nadzieję, że zrobią coś, żebyśmy mogli grać łatwo Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Absolutely loved it. The item tracking message was provided to me the whole journey. I usually do gaming connecting on my smart TV using the 2.8 Ghz wireless mode and on the laptop for GeForce Now gaming. Super responsive also feels premium in my hands! I tried with Dual Shock 4 and XBox Wireless controller before but then returned them because they were only Bluetooth and very laggy when playing on my Smart TV. This controller surprisingly beats them all! No compatibly issues at all TV, Mobile and my laptop works perfectly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Kontrola dotarła w idealnym stanie, w ustalonym czasie dostawy, bardzo dobry design, brak do sprawdzenia funkcjonalności. Ale na pierwszy rzut oka doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Otrzymany istambuł dostawa w ciągu 12 dni produkt wygląda bardzo ładnie i dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Używam go od kilku dni i moja opinia się nie zmieniła. Polecam ten produkt, jest ergonomiczny i bardzo wygodny w użyciu. Nie miałem problemów z połączeniem ani podobnych. Będą zadowoleni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobry produkt jest doskonałej jakości 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Kontrola jest po prostu doskonała, wysoka jakość i ergonomia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Doskonała kontrola wszystkiego, o co można prosić, a ja przybywam 28 dni wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 395
    • Ft10 525
    • Ft7 497
    • Ft7 478
    • Ft8 542
    • Ft28 572
    • Ft13 018
    • Ft13 100
    • Ft23 683
    • Ft4 098
    • Ft11 651
    • Ft22 784
    • Ft10 525
    • Ft24 812
    • Ft17 592
    • Ft4 509
    • Ft23 761
    • Ft24 412