Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    its really perfect i love ittttt omg its just in a chinese korean language i cant understand but it was easy to just turn on and use right out of the box. i was also a little bit worried as I never ordered anything from banggood before but it came fast in like 2 3 days and this is absolutely perfect if you like it just buy it no overthinking

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Skrzynka była mocno trafiona, produkt wewnątrz był dobrze chroniony. Działa dobrze i płynnie. To również przyszło prawie tydzień przed czasem, że chciał kupić inny produkt w sklepie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Dźwięk jest bardzo satysfakcjonujący dla tych, którzy mieszkają w mieszkaniu. - Bluetooth jest prawdziwy 5.0, żadnych przerw w pokoju. - Światło, przepływ kolorów, radio FM w porządku. - Pełne naładowanie na średnim poziomie dźwięku bez świateł, 48 godzin w trybie AUX 6-8 godzin przy pełnej głośności, AUX 12 godzin w trybie średniej głośności w trybie światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Boże, patrz na Boga! Za tą cenę, to niesamowite! Mój telewizor jest podłączony przez komputer. Kiedy siedzę przed telewizorem, używam kina domowego, przed monitorem, włączam SH39 i włączam dźwięk TV, tak łatwo, tak świetnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Doskonały produkt, ma bardzo dobrą kontrolę świateł oddziela klucze głośników, zegar, dwa alarmy i 5 sposobów połączenia, Jedynym szczegółem jest to, że gdy jest on połączony z mikrofonem przez USB do PC powoduje małe zakłócenia, które sprawiają, że po kilku sekundach brzmi fatalnie.... Ale po prostu wyłącz mikrofon z ustawień komputera i kontynuuj bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Wow, to jest takie ładne i dobre dźwięk i światło. Uwielbiam to Bardzo łatwo było go zaktualizować do wersji angielskiej. Bardzo dobra i szybka dostawa dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Wspaniale, doskonale.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Świetny produkt! Szybka wysyłka poniżej 10 dni do Australii. Wszystko działa dobrze, FM działa, zegar, Temperatura działa, bluetooth działa i wygląda niesamowicie z moją klawiaturą RGB i myszą. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Idealnie!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    SH39 „Gra w wersji lub wersji light" można łatwo dostosować do wersji angielskiej zgodnie z opisem. Jakość dźwięku HIFI jest bardzo dobra, obejmuje cały zakres wysokich, średnich i niskich efektów dźwiękowych. Laserowe światło wygląda fantastycznie podczas słuchania muzyki. Wejścia audio mogą być podłączone lub wybrane w zależności od potrzeb: AUX, USB, karta TF, Bluetooth, odtwarzanie FM, tryb PC. Najlepszy produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 060
    • Ft25 125
    • Ft16 648
    • Ft40 558
    • Ft42 381
    • Ft6 355
    • Ft4 235
    • Ft23 005
    • Ft6 990
    • Ft6 052