Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Przybył mniej niż 30 dni, świetne rzeczy, funkcjonuje doskonale, jestem bardzo zadowolony z zakupu, Go od pq ładowania został rozładowany.Dzięki Banggood i sprzedawcy do doskonałości w obsłudze klienta zadowolony i znak dobrej oferty...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Przybył szybko (16 dni). Ładnie i dobrze biega. Ciśnienie krwi nie mierzy prawidłowo. Bateria podrzędna. Działa dobrze z aplikacją tak długo, jak jest blisko. Spodziewałem się lepszego produktu, biorąc pod uwagę markę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dziękuję Turcja przyszła z Aras ładunku w 10 dni z bezpośrednia opcja wolna od podatku, polecam Dziękuję Turcja przybyła w 10 dni z opcją bezpośredniego wolnego od podatku. Polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Dziękuję bardzo Bang, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Przybył w bardzo dobrym stanie dzięki to było super dobre i super dobrej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Produto lacrado e recebido antes do previsto...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetny produkt, naprawdę go lubię 😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Pudełko jest jak zegarek jabłkowy, podoba mi się, brakuje go, żeby spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Ten zegarek był znany z wielu twarzy zegarka, a teraz jest ograniczony tylko do 6, a aplikacja M2 jest żałosna i nie ma w nim lokalnych pokrętła. W przeciwnym razie zegarek jest w porządku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo ładny design i jakość, ale oprogramowanie jest buggy, łączy się i rozłącza przez cały czas z komórką, więc nie jest tak pomocne. Bateria działa tylko około 5-6 godzin, jeśli sprawdzić i bawić się nią często...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$58.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$39.99
    • US$31.99
    • US$45.03