Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Recenzja Gamakay TK-68: Zakupiłem ten przedmiot 1 lipca 2021 roku i został mi dostarczony w ciągu 14 dni. Biorąc pod uwagę obecny scenariusz pandemii, to bardzo dobrze, szczerze mówiąc. Teraz idąc do klawiatury zaklasyfikuję tę recenzję na kilka części. 1. Build Quality: Skrzynia jest plastikowa, ale jest ciężar klawiatury biorąc pod uwagę plastikową budowę i jest to poczucie premium. Klawiatura jest dwustrzałowa. Kupiłem profil ASA 1. Jest również dostępny w XDA. Teraz w tym przedziale cenowym podwójny zastrzyk PBT jest bardzo ładny. 2. Łączność: Dostępne są 3 opcje połączenia. Kabel, Bluetooth 5 (To pozwala połączyć się z 3 różnymi urządzeniami) i dongle 2,4 GHz. Nie znowu jest to kradzież umowy, ponieważ żadna inna klawiatura nie daje możliwości połączenia 2,4 GHz. Używałem głównie kablówki i 2.4ghz i nie ma żadnego spadku w połączeniu. 3. Battery Life: Ta klawiatura posiada akumulator o pojemności 1900 mAh, który według nich wystarcza na około dzień z umiarkowanym użytkowaniem bez RGB i 6 godzin z RGB. Teraz z klawiszami profilu ASA, Światło RGB jest ledwo widoczne, więc używam go bez światła i trwało to około 2,5 dnia pracy bez ładowania klawiatury. 4. Klucz: Jestem miłośnikiem liniowych zwrotników i kupiłem ten z żółtymi przełącznikami Gateron. Mimo że przełączniki nie są nawilżone, dźgnięcia były wcześniej nalubione. Ale zastosowanie żelu nie było zbyt dokładne i hojne. Więc musiałem ponownie nasmarować przełączniki i dźgnięcia. 5. PCB: gniazda 3-pinowe Hotswap. Możesz go łatwo zastąpić dowolną włącznikiem MX-Style. 6. Inne funkcje: Klawiatura posiada również 2 poziomy wyrównania stóp, jeśli chcesz skośnieć klawiaturę. Ogólnie Verdict: Jeśli jesteś entuzjastą klawiatury po raz pierwszy, który chce dostać się do tego hobby, myślę, że to jest ten, który należy kupić. Jeśli jesteś w to hobby, ale szukasz opcji budżetu, to również jest to świetna klawiatura do kupienia. Test na typowanie: https://youtu.be/Axk_qfy1MDM

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Wczoraj go otrzymałam i jestem zachwycona, estetycznie jest bardzo piękny i światła są konfigurowalne. Pracuję nad programowaniem i to jest przyjemność pisać na maszynie. Świetny zakup, mimo że długo mi zajęło, warto było czekać. Jedyną złą rzeczą jest to, że waży, jeśli jest do transferu, musisz wziąć to pod uwagę. Mimo to polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    The keyboard arrived in 6 days which is commendable. The blue switches were cheaper but I changed them with the browns I already had. I also modded the stabs and added foam. Now it sounds awesome.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Naprawdę zadowala klawiaturę, klawisze i srebrny przełącznik wprowadza mnie w nowe doświadczenie w pisaniu jako gracz i programista, sprawia, że pisanie bardzo gładkie i bardzo szybkie niż wcześniej, To wygląda tak wspaniale z klawiszami, klawiatura to sam mieć wiele połączeń naprawdę wygodne dla mojego laptopa mają brak portu usb, naprawdę szum dla mnie jest hotswap 5 n 3 pin, więc mogę zmienić przełącznik dla większości mojego przełącznika już mają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    To jest 5 pin hotswap z 3 sworznicami mechanicznymi. To naprawdę dobra jakość za tą cenę, klawisze są wspaniałe i działa świetnie. Będzie jeszcze lepiej, gdy dźgnie zostaną zmodyfikowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dobra jakość i bardzo szybka dostawa!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Doskonała klawiatura, ciesząca się dużą popularnością! Niestety mój oddział ma problem z prawym stabilizatorem zmiany, ale łatwy do naprawienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    The keyboard is amazing and also the yellow switches but the package took too long to arrive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dlaczego cena jest inna niż ja zapłaciłem? Zapłaciłem dwa razy tyle, może to wyjaśnić

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Moja paczka została dostarczona w ciągu tygodni. Bardzo szybka wysyłka i jestem tak zakochany w klawiaturze. Mam czerwone przełączniki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft14 010
    • Ft12 395
    • Ft14 071
    • Ft27 140
    • Ft14 924
    • Ft18 275
    • Ft21 321
    • Ft15 838
    • Ft18 092
    • Ft10 354
    • Ft19 493
    • Ft26 500
    • Ft27 414
    • Ft18 275
    • Ft16 082
    • Ft16 417
    • Ft14 619
    • Ft21 443