Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(131)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Recenzja Gamakay TK-68: Zakupiłem ten przedmiot 1 lipca 2021 roku i został mi dostarczony w ciągu 14 dni. Biorąc pod uwagę obecny scenariusz pandemii, to bardzo dobrze, szczerze mówiąc. Teraz idąc do klawiatury zaklasyfikuję tę recenzję na kilka części. 1. Build Quality: Skrzynia jest plastikowa, ale jest ciężar klawiatury biorąc pod uwagę plastikową budowę i jest to poczucie premium. Klawiatura jest dwustrzałowa. Kupiłem profil ASA 1. Jest również dostępny w XDA. Teraz w tym przedziale cenowym podwójny zastrzyk PBT jest bardzo ładny. 2. Łączność: Dostępne są 3 opcje połączenia. Kabel, Bluetooth 5 (To pozwala połączyć się z 3 różnymi urządzeniami) i dongle 2,4 GHz. Nie znowu jest to kradzież umowy, ponieważ żadna inna klawiatura nie daje możliwości połączenia 2,4 GHz. Używałem głównie kablówki i 2.4ghz i nie ma żadnego spadku w połączeniu. 3. Battery Life: Ta klawiatura posiada akumulator o pojemności 1900 mAh, który według nich wystarcza na około dzień z umiarkowanym użytkowaniem bez RGB i 6 godzin z RGB. Teraz z klawiszami profilu ASA, Światło RGB jest ledwo widoczne, więc używam go bez światła i trwało to około 2,5 dnia pracy bez ładowania klawiatury. 4. Klucz: Jestem miłośnikiem liniowych zwrotników i kupiłem ten z żółtymi przełącznikami Gateron. Mimo że przełączniki nie są nawilżone, dźgnięcia były wcześniej nalubione. Ale zastosowanie żelu nie było zbyt dokładne i hojne. Więc musiałem ponownie nasmarować przełączniki i dźgnięcia. 5. PCB: gniazda 3-pinowe Hotswap. Możesz go łatwo zastąpić dowolną włącznikiem MX-Style. 6. Inne funkcje: Klawiatura posiada również 2 poziomy wyrównania stóp, jeśli chcesz skośnieć klawiaturę. Ogólnie Verdict: Jeśli jesteś entuzjastą klawiatury po raz pierwszy, który chce dostać się do tego hobby, myślę, że to jest ten, który należy kupić. Jeśli jesteś w to hobby, ale szukasz opcji budżetu, to również jest to świetna klawiatura do kupienia. Test na typowanie: https://youtu.be/Axk_qfy1MDM

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Myślę, że to najlepszy zakup, jaki kiedykolwiek zrobiłem. Wygląd i dotyk tej klawiatury są tak dobre, z brązowymi przełącznikami i profilem XDA, pisanie jest dobre. Masz trzy tryby do połączenia i światła są szalone. Naprawdę chciałbym, żeby mieli podświetlone klucze, ale można je zmodyfikować, więc jest spoko. W każdym razie, szczęśliwy zakup!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Wczoraj go otrzymałam i jestem zachwycona, estetycznie jest bardzo piękny i światła są konfigurowalne. Pracuję nad programowaniem i to jest przyjemność pisać na maszynie. Świetny zakup, mimo że długo mi zajęło, warto było czekać. Jedyną złą rzeczą jest to, że waży, jeśli jest do transferu, musisz wziąć to pod uwagę. Mimo to polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Produkt bardzo mnie zaskoczył. Mam logikę, która kosztowała mnie 2 razy więcej, a dotyk nie jest nawet blisko. Łączy się bardzo szybko przez Bluetooth i prawda, że możliwość podłączenia go do więcej niż jednego elementu na raz jest przyjemnością. Gorąco polecam, ale musisz się przyzwyczaić do tego, że jest w języku angielskim. Dla deweloperów jest świetny, ale jeśli musisz pisać w języku hiszpańskim, lepiej mieć inny lub przynajmniej zmienić klawisze, aby mieć akcent i ñ. Jedyną rzeczą, której za bardzo nie lubię, jest waga. Użyję go, żeby go zabrać tam i z powrotem, a to może być trochę utrudnione.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Ta klawiatura jest po prostu najlepszą rzeczą, na której pisałem. Masło gładkie i jakość wykonania i czuć do ceny nie ma sobie równych. Spektakl nie potrzebuje nawet przesunięcia (ładna i thoccy!) Mam przełączniki Gateron Yellow z moim i smaruje je, ponieważ mam tam trochę Krytox, ale oni nawet nie potrzebują. Bardzo się z tego cieszę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    The keyboard arrived in 6 days which is commendable. The blue switches were cheaper but I changed them with the browns I already had. I also modded the stabs and added foam. Now it sounds awesome.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Tak polecam tę klawiaturę, element absolutnie pasuje do opisu klawiatura jest gładka (Wybrałem żółte przełączniki ), brzmi niesamowicie, żadnego grzechotki w moim jednostce. Klawisze czują się premium w porównaniu do innych marek mam, są tak czyste i czuć miłe nie będzie rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Nie może pójść źle z tymi żółtymi przełącznikami! Również posiadanie 3 opcji połączenia jest naprawdę dobre. Czas dostawy był przyzwoity. Używam teraz drutu, aby upewnić się, że plansza jest naładowana, a następnie użyję opcji bezprzewodowej 2.4ghz, ponieważ Bluetooth jest dobry, ale nie jest najlepszy pod względem latencji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Uwielbiam to! Jest bardzo jędrny, ciężki i dobrej jakości. RGB jest supermocny i posiada kilka trybów. Super zadowolony z zakupu! Przybyli w szacowanym terminie w Chile

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo zadowolony z klawiatury. Wygląda świetnie, klawisze są ładne, stabilizatory są przyzwoite jak na ten przedział cenowy. Rgb nie jest przesadzony, co wolę. Mam żółte przełączniki i są naprawdę gładkie. Wszystkie inne opcje łączności i możliwość wymiany gorąca jest tylko lukrem na torcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft17 593
    • Ft17 593
    • Ft15 674
    • Ft21 113
    • Ft24 952
    • Ft22 392
    • Ft26 232
    • Ft20 473
    • Ft10 235
    • Ft27 511