Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(884)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(884)
    • 5 Star(785)
    • 4 Star(78)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i uwielbiam ją. Mam go z czerwonymi Gateron i jest taki szybki i gładki! Muszę się przyzwyczaić do tego, jak szybko to działa. Jest do tego klawiatura, manuel, nasadka, ściągacz, warkocz typu c do USB i dwa dodatkowe przełączniki jeden granatowy i jeden bramron brązowy. Jeśli chcesz szybkie liniowe przełączniki dostają czerwone lub żółte, klikaly niebieski, dotykowy brąz. Nie znam się na zieleninie, ale to zależy od ciebie. Dobrą rzeczą w dodatkowych przełącznikach jest to, że jeśli masz przełączniki liniowe, musisz wypróbować dotykowe i klikające. Klawiatura reaguje bardzo szybko i jest bardzo gładka i nie jest głośna, chyba że uzyskasz kliknięte przełączniki. Oceniam go na 10/10 i polecam tę klawiaturę, jeśli chcesz świetnego budżetu hot swappable klawiatura. Naprawdę kocham czerwone przełączniki i chcę spróbować brązowych następnym razem głównie pisać więcej. Czerwone są dobre do szybkiego pisania i gry.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Ta klawiatura jest niesamowita, mam żółte przełączniki i brzmi tak dobrze, że ta klawiatura jest zdecydowanie warta swojej ceny. Jego podmiana optyczna Gateron - tak, że możesz zmienić przełączniki na inne przełączniki optyczne, a następnie jest z klawiszami budyniowymi, tak więc rgb wygląda świetnie na tym i czuje się świetnie. Jest kilka miss malowanych i nieco porysowanych, ale to tylko 38 funtów, więc jest to świetna klawiatura! Bardzo imponujące, warte kupienia! Założyłem 6 innych kleików i mogę zmienić je wkrótce, ale idk. Również przyszedł bardzo wcześnie niż oczekiwano tylko około 8 dni

    Komentarze (35)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo kompletna klawiatura, kupiłem go z przełącznika brązowe i jest nawet trochę cichy, aubnque nadal ma trochę hałasu nie ze względu na swtiche, ale z powodu klawiszy, Nawet tak, był to doskonały zakup. Dotarcie do MEXICO zajęło mniej niż 15 dni, gdy zostało ono wysłane wyraźnie, chociaż jego potwierdzenie zajęło mniej niż 15 dni, Zostawiam recenzję mojego kanału YouTube jeśli chcesz go otworzyć mówię o anthosting i jeśli masz wątpliwości możesz go zostawić i skomentuję to, pozdrawiam wszystkich Hispanics; )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) <3 Jestem jak CarearnatSS49 w Youtube, gdzie mam to recenzję

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Mam czarną z brązowymi przełącznikami. Przełączniki są bardzo gładkie bez zarysowania. Brązowe przełączniki dają bardzo dobrą taktowość bez wywoływania wysokich dźwięków. Właściwie brązowe przełączniki nie wydają żadnego dźwięku. Kiedy wystajesz z dna wydaje bardzo ładny dźwięk. Nie jest głośno, ale też nie cicho. Wielu ludzi nabija się z brązowych przełączników o tym, że nie są wystarczająco dotykowe, ale ja naprawdę lubię brązowe przełączniki. Pochodzę z mechanicznego dotyku jak klawiatura do gier membranowych i mogę zagwarantować, że przełączniki Gateron są o wiele lepsze od tych. Aby nie czuć taktowania, musisz naciskać klucze tak mocno. Stabilizatory też są świetne. Żadnych irytujących wiosennych dźwięków. Kiedy naciskasz bardzo powoli możesz to usłyszeć, ale nie jest to coś, co usłyszysz często lub będziesz się przez to wkurzać. RGB prawie idealne. Jest pełny rgb i z oprogramowaniem można dostosować go do swoich potrzeb. Oprogramowanie jest zbyt skomplikowane, chciałbym, żeby było łatwiejsze, ale w końcu się dowiesz. Klucze dolnego rzędu nie mają wystarczająco światła, ponieważ ledy znajdują się na górze przełączników, więc dolne klawisze szczególnie spacji nie wyglądają wystarczająco żywo. To nie jest złamanie umowy, ale pamiętaj o tym. Oprogramowanie jest trudne do zrozumienia, ale daje dużo swobody. Możesz zmienić układ, dodać makra, dodać własne przyciski, aby otworzyć niektóre aplikacje. Ale ponieważ to klawiatura ` nie można z nią wiele zrobić. Dzięki byciu ` można uzyskać dostęp do każdego przycisku bez podnoszenia rąk. Daje dużo miejsca twojej myszce. Brak przycisków może być zaletą. Klawiatura nie ma nóg, ale ma 8,5 stopnia i jest idealna. Więc nie potrzebowałam podparcia nóg klawiatury. Klawiatura nie ma odpoczynku od nadgarstka, ale dzięki 8,5 stopnia nie miałem problemów i nie miałem bólu nadgarstka. Klawiatura jest dobrej jakości. Klawiatura ma bardzo dobrą konsystencję, jestem pewien, że każdemu się spodoba. Nie ma problemu z odczytaniem kluczy. Klawisze funkcji nie są rgb i drukowane szarym kolorem. W najbliższym czasie polecam tę klawiaturę. Dobra cena/wydajność

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Bardzo ładnie pisać i grać w gry, gram głównie FPS i jego bardzo reagują. Światła są niesamowite z klawiaturą budyniową. Przybyło w mniej niż 15 dni, ale został opłacony w cłach importowych, więc trwało to trochę dłużej. O podatku, zapłaciłem za ubezpieczenie Banggood (2$) i nie dostałem moje pieniądze z powrotem, ich wsparcie było szybkie i pomocne.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    The best keyboard . It's look premium and also the build quality is so good . Delivery is also good I mean no damage to the box and packaging and yeah it took a little longer approx 32 days to deliver (in India). I ordered the red switches and I got exactly the same and the pudding double shot pbt keycaps are insane .There is lot of RGB effect and as well as customisation you can do and yes this is the Best keyboard for gaming in my opinion at this price point.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    This keyboard is really nice. good stabilizers good RGB and the typing feel is amazing and very smooth (i got the red switch). I would have given this keyboard a 5 star if only the software was better, because as of now its really hard to use. A PROBLEM THAT I ENCOUNTERED: is that the fn lock combo STOPPED WORKING, I don't know if it happened because of the software or not, but it just doesn't work, and after I figured out how to remap it in the software which wasn't easy, the fn key doesn't light up red anymore which sucks. factory reset, software deleting/ reinstalling isn't helping, and i cant find anything about it in the web, even though several people wrote that they also had this problem, so i hope they find a fix for that. to conclude: the mk61 is very nice overall, good stabilizers, good typing experience, RGB looks AMAZING with those pudding caps and its really nice that the fn combos appear on the pudding caps as well, and for that price there really is almost no other keyboard that can top this BUT the only con about this is the software which is hard to use as of now(april 2020), so take that into consideration.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ta klawiatura była główną atrakcją mojego ustawienia. Mam biało-żółtą kombinację Gateron. Bardzo lekkie i gładkie! To mój pierwszy raz w Banggood i dostawa była naprawdę szybka!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Antes de tudo: o problema com o inputlag foi resolvido. Baixei o software na descrição do anuncio, instalei a atualização de firmware e passou de 80ms pra 3ms (fiz um benchmark no próprio navegador). O teclado é bem pequeno e te exige um pouco de tempo para se acostumar com os comandos de FN, que são essenciais aqui visto que "faltam" diversas teclas. A sensação ao digitar é bem única. Além das teclas serem maiores que o habitual, é como se ao pressiona-las, vocês só sentisse o impacto ao teclá-las totalmente - meu switch é o red . Basicamente, o que quero dizer é que a trajetória é muito fluida. Ele é muito bonito e conta com efeitos RGB bem únicos. Eu gostaria de mais liberdade pra personalizar alguns padrões, seja mudando as cores do mesmo a até configurar a transição deles pelo software. E falando no mesmo, é terrível. As keycaps puddding tem uma beleza bem única - fora o tamanho maior dessa versão. Elas chamam bem a atenção, iluminam o ambiente dependendo da cor e dão uma sensação de profundidade bem bacana. E quanto as performance nos jogos? o tamanho possibilita posições mais confortáveis na minha mesa, e o inputlag é excelente pra jogos de ritmo, como osu!. Até reduzi meu offset já que esse teclado é mais rápido que meu antigo (hyper x alloy fps pro red switches) Enfim, super recomendado. Ele chegou em 25 dias aqui em Salvador - BH. Se não fosse a demora dos correios, quem sabe mais cedo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Demorou cerca de 15 dias desde o pagamento aprovodo, mas chegou rápido e não fui taxiado. Teclado de excelente qualidade, com Led's bonitos, e vários efeitos, o oprogramowanie é bem konfuso de usar mas bom, Uma tecla veio com uma pequena mancha mas nada que interfira. Para quem busca qualidade e beleza aliada a um bom preço, eu recomendo! Minęło około 15 dni od zatwierdzenia płatności, ale przybyła szybko i nie zostałem opodatkowany. Doskonała jakość klawiatury, z pięknymi Led's, i różnych efektów, oprogramowanie jest bardzo mylące w użyciu, ale dobre, klucz przyszedł z małą plamą, ale nic do ingerowania. Dla każdego, kto szuka jakości i piękna w połączeniu z dobrą ceną, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17,407
    • Ft15,230
    • Ft30,091
    • Ft19,272
    • Ft18,650
    • Ft19,148
    • Ft24,868
    • Ft5,810
    • Ft16,474
    • Ft28,598