Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2022

    El paquete me llego en buen estado la caja estaba un poco dañada pero ensi lo demas esta en perfectas condiciones es un muy buen teclado en mi caso escogi los swiches opticos brown si te molesta el ruido es una muy buena opcion son silenciosos y no estresa el ruido puedes configurar tu teclado con la aplicacion de gamakay aunque es muy confusa de utilizar pero se puede cambiar bastantes opciones como el rgb. En conclusion es una muy buena opcion calidad precio y le recomiendo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Jest to niesamowita klawiatura, którą oprogramowanie właśnie wyszło i po zbadaniu go, było bardzo łatwo się przyzwyczaić. Klawiatura była w ładnym opakowaniu, nie była zbyt pobita, więc było świetnie, naprawdę kochałem wciągnik, ale przełącznik był bardzo słaby, to było tak cienkie i ledwo mogę zdjąć przełączniki. Na szczęście klawisze są dobrej jakości, a co zaskakujące, stabilizatory brzmią świetnie, z ledwo grzechotką i bez tykania. Istnieje również niestandardowy pasek przestrzeni gamakay, który jest w porządku, ale ze względu na breloczki nie pasuje do stylu, uwielbiam próbki przełączników, które były miłe do zabawy i dobrze, gdy przyjaciele pytają o tablice, Jest trochę pustki w walizce, ale jest ledwo zauważalna i nie przeszkadza w pisaniu. Kabel USB c do USB jest dobrej jakości, bardzo ładny pleciony kabel, który jest wyposażony w krawat, dzięki czemu można go łatwo przechowywać, i nie jestem pewien, z czego płyta jest wykonana, ale jest bardzo dobry do zapewnienia stabilności. Zauważyłem też, że jest trochę silikonu w miejscu, co było bardzo miły akcent, wysyłka trwała tylko 10 dni, które były imponujące pochodzi z CN bardzo szybko i jakości. Generalnie ta tablica jest niesamowita i polecam ją każdemu, kto szuka gorącej płyty, należy pamiętać, że są to przełączniki optyczne, więc są nieco bardziej wrażliwe niż normalne przełączniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Klawisz „usuń" jest niższy od pozostałych. To była dziewiątka na mecie. Mam nadzieję, że to potrwa, bo będąc optycznym, nie można włączyć przełącznika, jeśli problem jest na tablicy emisji. W reklamie wyświetla się klucz wyboru, być może w przyszłym modelu bluetooth, gdzie w tej wersji jest tylko oznaczenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Świetna klawiatura, byłem jednym z pierwszych, który kupił, jeśli chcesz, aby była ocena, kiedy go kupiłem, ale nie żałuję, przyszedł dobrze i działa idealnie. Ah, warto zwrócić uwagę na to, że ma efekty RGB znajdujące się na innych klawiaturach tej samej marki, wymiany kolorów i wszystko, konfiguracja dla tego jest inna, ale w instrukcji jest wyjaśnienie, jak to robi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Otrzymałam produkt w 7 dni, co jest ekstremalnie szybkie. Sprzedawca wysłał zamówienie tego samego dnia. Pakowanie było bardzo miłe. Klawiatura jest niesamowita. Możesz pobrać oprogramowanie klawiatury ze strony Gamakay. Żółty przełącznik brzmi bez smarowania i modyfikowania. Jedynym minusem tej klawiatury jest to, że gdy potrząsasz nią w powietrzu, można usłyszeć jakiś szum, który jest trochę irytujący, ale poza tym jest to jedna z najlepszych klawiszy jako opcja budżetu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Fantastyczna klawiatura, doskonałe przełączniki, uczucie jest bardzo ładne, a oświetlenie cud z tego typu klawiszami. W pełni polecam tę klawiaturę, najlepsze, które można znaleźć w stosunku jakości do ceny, z najlepszych. Wysyłka zajęła tylko 2 dni, niesamowite.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Całkowicie zadowolony, jakość produktu jest to, czego można się spodziewać, nie widać wiele w filmach MK68, ale mogę powiedzieć, że jest tak dobry, jak już znany MK61, wysoce zalecane, pudełko przybyło nieco posiniaczone, ale jest zrozumiałe, Ale całe wnętrze i zawartość nienaruszone i w idealnym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    podświetlenie w dzień jest dosyć słabe w porównaniu np do myszki od spc ale klawa spoko dosyć ciężka, stabilizatory nasmarowane jest trochę thock i wszystko chyba działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Zamówiłem to z góry. Dostałem pocztą, nie zadzierałem z celnikami. Kupiłem szary przełącznik, a on przyjechał do mojego domu w Antalyi w 12 dni. Produkt przyszedł bez uszkodzeń, ale myślę, że opakowanie jest bardzo złe, włożyli pudełko do torby i odesłali go. Zawartość pudełka zawierała zmywacz kluczyków, włącznik, niebieski, czarny i czerwony przełącznik bramy, a także klucz z logo Gamay. Kabel, który z niego wyszedł był bardzo dobrej jakości Nie spodziewałem się tej jakości dzianiny i srebra. RGB nie był dla mnie wielkim problemem, ale muszę powiedzieć, że to całkiem fajne, nie ma oprogramowania, ale wkrótce przyjdzie i myślę, że to samo będzie dla MK61. Nie mogę powiedzieć, że odkąd go kupiłem, nie mogę powiedzieć, że zrobiłem to przez długi okres post-u. Używałam już chromu Blackwidow i prasa była opuchnięta, szary przełącznik jest taki miły i pełny. Jest taki mały po mojej starej klawiaturze, ale wydaje się tak częsty, że pewnie zajmie mi to tydzień, zanim się do niego przyzwyczai.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Jest to najlepsza wcześniej zbudowana klawiatura przełącznika optycznego. Ładny tłumik dźwięku, ładne żółte i srebrne przełączniki, bardzo dobra jakość, łatwy mod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$54.99
    • US$61.99
    • US$49.99
    • US$65.99
    • US$69.99
    • US$54.99
    • US$66.99
    • US$73.99
    • US$37.99