Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Bardzo ładny budżet niestandardowa klawiatura, szum wielu osób, które mają tę klawiaturę lub TM680 dla budowania budżetu jakości jest legalny. Świetne w tej klawiaturze są: 1. Łączność w trybie tri-mode (2.4GHz do gier bezprzewodowych, Bluetooth do łatwego przełączania między wieloma komputerami, a także tryb przewodowy, aby ładować klawiaturę, gdy nadal możesz go używać) 2. Hot-swap, 5 pinów, północna dioda LED 3. Dobre stabilizatory, są wstępnie smarowane i mają bardzo mało grzechotników 4. Pianka między płytą PCB i płytą górną 5. Wszystkie plastikowe etui, ale bardzo trwałe, a niektórzy ludzie uważają, że plastikowa obudowa może produkować lepszy dźwięk 6. RGB, jakiś stopień mapowania kluczy, makro, dostosowywania poprzez oprogramowanie 7. Oczywiście, że to jego cena. Z niektórymi modding może brzmieć i czuć się bardzo miło Kilka uwag, które można zauważyć: # Biały kolor dla diody LED ma tendencję do jasnofioletowego, nie czysto białego # Chociaż oprogramowanie pozwala zdefiniować do 10 warstw mapowania kluczy, wydaje się, że nie ma funkcji, która pozwala na podłączenie lub aktywowanie układu w locie. Aby skorzystać z tych 10 warstw, będziesz musiał je przełączyć za pomocą oprogramowania. Chciałbym je dodać możliwość przełączania / aktywacji warstwy, po prostu trzymając kombinację klawiszy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Naprawdę dobry zestaw na gołe kości, dość wytrzymały, mimo że jest cały z tworzywa sztucznego. Polecam dodać piankę między pcb i etui, ponieważ może brzmieć naprawdę pusto, jeśli nie. Ogólnie to świetny produkt, jedyną rzeczą, którą wymieniłbym jest pokrętło, ponieważ jest to naprawdę tanie. Poza tym, nie narzekam. Kupiłbym go jeszcze raz.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Doskonały produkt, chociaż pudełko było z niewielkimi wgnieceniami z transportu zawartość była nienaruszona, przyszła klawiatura, wyciągarka, która jest również ekstraktorem przełącznika, oprócz złącza, aby połączyć go za pomocą wifi. Klawiatura przynosi bardzo dobre stabilizatory serii, które prawie nie brzmią, kabel typu c jest ocynkowany i wydaje się być bardzo dobrej jakości, RGB jest dość zauważalny w klawiszach, ale nie tyle w bokach, pokrętło działa idealnie. Może jedyną złą rzeczą, jaką znalazłem na klawiaturze jest to, że to, co robi jako blaknięcie lub stanie jest białe i trochę koliduje z czarnym na zewnątrz. Przy okazji moje przełączniki to 3-pinowa sieć róża Akko w razie wątpliwości, które są kompatybilne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Całkiem dobry zestaw nagie kości, wytrzymały, nie wydaje się, że jest wykonany z plastiku! Dźgnięcie jest wstępnie rozłożone, RGB jest dość uspokajające. Nie mogę przestać polecać go wystarczająco! Jest to idealna klawiatura w tej cenie!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Kupiłem biały kolor, ale nie było go na magazynie, więc dali mi czarny na życzenie. Wysyłka była bardzo szybka (zamówiona 14/10 i otrzymała ją 7 dni później). Obecnie czekam na moje przełączniki, ale sprawa jest dobrej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    To dobry budżet klawiatury, który czuje się wytrzymały i o lepszej jakości niż oczekiwano. Podobają mi się 3 opcje, aby połączyć się z komputerem i wszystkie opcje LED Bądź ostrożny z „modowym przełącznikiem" podczas otwierania go!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Doskonały produkt, wiele możliwości, zwłaszcza w cenie - wysoce zalecane. Hot-swap gniazda przełączników wyglądają o wiele lepiej niż się spodziewałem, są dobrze zaprojektowane i mają wrażenie, że przetrwają dużo wymiany przełączników. Zdecydowanie zmień pokrętło objętości na coś lepszego, jak aluminiowy, którego używam, ponieważ ten, który jest z płytą po prostu czuje się źle i przykleja się, jeśli spróbujesz użyć jednego palca, a nie „szczypnąć". W każdym razie lepsze to tylko 2-3$. Problem, jak w przypadku wszystkich bardziej przystępnej ceny, jest to oprogramowanie: jest proste i naprawdę ograniczone, co oznacza, że nie można zmienić funkcji drugiej warstwy, co jest irytujące i prawdopodobnie głównym powodem, dla którego nie zamówię kolejnej (chyba że jest to naprawione z aktualizacją oprogramowania - ale oryginalny tom680 ma również ten sam problem, więc wątpię, że go naprawią).

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Youtube: Kadir Senkal gamakay LK67 youtu.be/XOxfNPrxJ0E Podoba mi się, to ładna klawiatura, ale nie mogę znaleźć klawisza dla mnie. Szkoda, że ten turecki charakter nie jest Keycaps.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    To była moja pierwsza klawiatura build kiedykolwiek, ale po godzinach badań mogę z pewnością powiedzieć, że ta klawiatura jest naprawdę wysokiej jakości. Pakowanie, broszura instruktażowa, jakość budowy, oświetlenie, połączenie 3 trybowe, kabel USB. Wszystko jest zrobione wyjątkowo dobrze. Ta klawiatura sparowała z klawiszami czerwieni i białego Pudding V2, które działają bardzo dobrze dla moich wszystkich białych motywów w ciągu dnia, a dodatkowo RGB w nocy. Również cieszę się, że przyszedł cały miesiąc wcześniej, to była wisienka na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo zadowolony z produktu. Czuje się solidnie w dłoni, ma dobrą wagę, działa we wszystkich 3 trybach (przewodowa/przewodowa / bluetooth). Jakość budowy :- 5 Akcesoria :- 5 łączność :-5 Zajęło tylko około 15 dni, aby dotrzeć do Indii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 261
    • Ft19 913
    • Ft15 598
    • Ft21 240
    • Ft20 908
    • Ft27 215
    • Ft26 219
    • Ft15 598
    • Ft25 224
    • Ft13 938