Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Bardzo ładny budżet niestandardowa klawiatura, szum wielu osób, które mają tę klawiaturę lub TM680 dla budowania budżetu jakości jest legalny. Świetne w tej klawiaturze są: 1. Łączność w trybie tri-mode (2.4GHz do gier bezprzewodowych, Bluetooth do łatwego przełączania między wieloma komputerami, a także tryb przewodowy, aby ładować klawiaturę, gdy nadal możesz go używać) 2. Hot-swap, 5 pinów, północna dioda LED 3. Dobre stabilizatory, są wstępnie smarowane i mają bardzo mało grzechotników 4. Pianka między płytą PCB i płytą górną 5. Wszystkie plastikowe etui, ale bardzo trwałe, a niektórzy ludzie uważają, że plastikowa obudowa może produkować lepszy dźwięk 6. RGB, jakiś stopień mapowania kluczy, makro, dostosowywania poprzez oprogramowanie 7. Oczywiście, że to jego cena. Z niektórymi modding może brzmieć i czuć się bardzo miło Kilka uwag, które można zauważyć: # Biały kolor dla diody LED ma tendencję do jasnofioletowego, nie czysto białego # Chociaż oprogramowanie pozwala zdefiniować do 10 warstw mapowania kluczy, wydaje się, że nie ma funkcji, która pozwala na podłączenie lub aktywowanie układu w locie. Aby skorzystać z tych 10 warstw, będziesz musiał je przełączyć za pomocą oprogramowania. Chciałbym je dodać możliwość przełączania / aktywacji warstwy, po prostu trzymając kombinację klawiszy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Naprawdę dobry zestaw na gołe kości, dość wytrzymały, mimo że jest cały z tworzywa sztucznego. Polecam dodać piankę między pcb i etui, ponieważ może brzmieć naprawdę pusto, jeśli nie. Ogólnie to świetny produkt, jedyną rzeczą, którą wymieniłbym jest pokrętło, ponieważ jest to naprawdę tanie. Poza tym, nie narzekam. Kupiłbym go jeszcze raz.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Kupiłem biały kolor, ale nie było go na magazynie, więc dali mi czarny na życzenie. Wysyłka była bardzo szybka (zamówiona 14/10 i otrzymała ją 7 dni później). Obecnie czekam na moje przełączniki, ale sprawa jest dobrej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    To dobry budżet klawiatury, który czuje się wytrzymały i o lepszej jakości niż oczekiwano. Podobają mi się 3 opcje, aby połączyć się z komputerem i wszystkie opcje LED Bądź ostrożny z „modowym przełącznikiem" podczas otwierania go!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Doskonały produkt, wiele możliwości, zwłaszcza w cenie - wysoce zalecane. Hot-swap gniazda przełączników wyglądają o wiele lepiej niż się spodziewałem, są dobrze zaprojektowane i mają wrażenie, że przetrwają dużo wymiany przełączników. Zdecydowanie zmień pokrętło objętości na coś lepszego, jak aluminiowy, którego używam, ponieważ ten, który jest z płytą po prostu czuje się źle i przykleja się, jeśli spróbujesz użyć jednego palca, a nie „szczypnąć". W każdym razie lepsze to tylko 2-3$. Problem, jak w przypadku wszystkich bardziej przystępnej ceny, jest to oprogramowanie: jest proste i naprawdę ograniczone, co oznacza, że nie można zmienić funkcji drugiej warstwy, co jest irytujące i prawdopodobnie głównym powodem, dla którego nie zamówię kolejnej (chyba że jest to naprawione z aktualizacją oprogramowania - ale oryginalny tom680 ma również ten sam problem, więc wątpię, że go naprawią).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Szybko przybył do mojego kraju tylko owinięty w plastikową torbę, ale dotarł w idealnym stanie dobrym materiałem budowlanym, nadal nie dokończę go złożyć, dlaczego brakuje mi kluczy, ale nie ma narzekać na produkt exelente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Niesamowity jak na tę cenę. Nie spodziewałem się, że będzie tak wytrzymała, zwłaszcza jak na plastikową skrzynkę. Ma dużą wagę i wcale nie jest tani. Szacowany czas wysyłki wynosił około 1 miesiąca, ale otrzymałem swój po półtora tygodnia. Z kilkoma modami byłem w stanie zrobić tę klawiaturę thock. Włożyłem piankę na dno walizki, przykleiłem zawieszkę pcb, nasmarowałem przełączniki, i użyłem pierścienia o-ringów, żeby się odsunęły. Kupiłem biały, teraz kupię czarny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobry produkt, dotarł do Brazylii w ciągu dwóch tygodni. Stabilizatory są bardzo dobre, a klawiatura ma świetną konstrukcję! /Ukochany, wybudowany

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Jest to naprawdę dobry zestaw, chociaż to wszystko jest z tworzywa sztucznego, czuje się wytrzymały i dobrze poskładany Ma dobre oświetlenie i dobrą jakość w bardzo dobrej cenie Posiada pre - smarowane stabilizatory

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Youtube / Swarzędz

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft17 621
    • Ft17 621
    • Ft15 698
    • Ft24 990
    • Ft22 427
    • Ft26 272
    • Ft10 251
    • Ft20 504
    • Ft24 670
    • Ft26 272