Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(664)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(664)
    • 5 Star(596)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Ta klawiatura jest niesamowita!!! To absolutnie przekracza moje oczekiwania! Opakowanie było bez zarzutu, żadnych uszkodzeń. Zamówiłem go w Czarny Piątek i przyszedł dzisiaj, 5-12-2020. O wiele szybciej niż się spodziewałem! RGB tętni życiem, klawiatura jest cięższa niż się spodziewałem, a te przełączniki (gatron żółty) naprawdę są królem budżetu dla przełączników liniowych. Wszystkie przełączniki działają prawidłowo (przetestowałem je za pomocą EK Switch Hitter Software). Jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam tę klawiaturę każdemu, kto kocha RGB i czynnik TKL formy! Ponadto, jeśli jesteś w dostosować klawiatury lub po prostu spróbować dostać się do hobby jest to wyjątkowy wybór!!! P.S kabel, który przyszedł w pudełku jest biały, ten na zdjęciach to tylko jeden, który już miałem.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Jestem całkowicie zakochany w tej klawiaturze. Muszę powiedzieć, że czas dostawy zajął szybciej niż się spodziewałem. Kupiłem tę klawiaturę 8 listopada, dostarczone do mnie z powodzeniem 16 listopada. Chociaż nie było to z folią bąbelkową, pudełko nie było wgniecione i idealnie w porządku. Jedyna skarga jaką mam to to, że stabilizatory trochę trzęsą, więc musiałem położyć taśmę, żeby to wyrównać. Poza tym, nie ma prawie żadnego wzniesienia. Kłuty przyszły wcześniej. Żółci Gateron są gładkie i wymagają doskonałej siły, aby naciskać. Zalecam nawilżenie przełączników i dźgnięć, aby zwiększyć twoje doświadczenie w pisaniu. Dołączona jest zarówno z nasadką, jak i ściągaczem do kluczy, a także szczotką do czyszczenia. Ogólnie rzecz biorąc, powiedziałbym, że ta klawiatura daje doskonałe doświadczenie w typowaniu i jest w przyzwoitej cenie za hot swappable rgb klawiatury.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Niedawno otrzymałam moją tablicę po 21 dniach. Opakowanie nie jest dobrze zabezpieczone, ale nie ma problemu z samą deską. Brak chipów na panelu akrylowym, ale lewa strona i dolna część jest niespójna z innymi powierzchniami, jak pokazano na obrazkach. Brak wysokości nawet z gumowymi stopami w cenie. Nadal bardzo dobra klawiatura w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Bardzo ładna klawiatura! Zamówiłam Gateron Yellows z moim k87, brzmi wspaniale i jest do tego ściągacz do klawiszy, ściągacz klawiszy i pędzel (nie jest to zbyt dobry pędzel, ale robi to) Ta klawiatura jest w rzeczywistości hotswap, Mimo, że kilka osób twierdzi, że nie. Posiada oprogramowanie (tylko dla k87 i nieco trudne do znalezienia) i działa bardzo ładnie! Efekty świetlne klawiatury wyglądają ładnie, ale wolę solidny kolor. Zalecałbym ci to, jeśli potrzebujesz klawiatury do pracy/szkoły, albo po prostu dostać się do keeb modding w ogóle. Ciesz się! (To również przybyło w 13 dni, z Chin do USA)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Dostarczenie zajęło 13 dni, odkąd nie było zapasów, kiedy zamówiłem. Na początku nie wiedziałem, że jest poza magazynem. Sprzedawca jest taki miły, ponieważ poinformował mnie, że jest nieaktualny i zapytał mnie, czy jestem gotów poczekać na KB. Klawiatura przyszła tu na Filipiny bardzo ładnie. To działa w 100% i wszystkie LED KB również działają. W 100% polecam tę klawiaturę!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    To było 1,5 miesiąca do MOD. Klava jest niesamowicie piękna! Kupiłem dla niej białe świnie Kailh Box i od razu umieściłem je zamiast hetero. Dźgnięcia były trochę nasmarowane i chwiałe, wzmocniły czajnik. Polecam, 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo dobra klawiatura w tej cenie. Daję tylko 4 gwiazdki, ponieważ: - Jakość budowy jest dobra, ale lewa i prawa strona obudowy jest źle zrównana (patrz zdjęcia) - Nie można zmienić jasności zewnętrznego efektu oświetlenia. (i nie ma wielu efektów jak w głównej części) - Grzechotki i niektóre przełączniki mają ping sprężynowy (żółte przełączniki) Btw pchnięcia są preludium, przełączniki nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Zamówienie zostało wykonane w dniu 23.07.20 Dość długa dostawa. Klava dotarła do MOD 03.09.20. Śledzenie nie było gładkie. Pierwsze pół lub dwa zamówienia nie były w ogóle śledzone, chociaż przypisano numer toru. Ale na tym torze, był na innej paczce, która już została dostarczona. Musiałem nawet napisać do asystenta na stronie. W rezultacie powiedzieli po prostu czekać, że wszystko jest w porządku itp. Po pewnym czasie, paczka zaczęła być śledzona normalnie. Ale strona nie mogła namierzyć jej drogi. Tylko poprzez aplikacje osób trzecich. Spakowana była dobra, nic się nie stało. Zamówiłem go za 4500 dolarów za brązowe Gaterony. Nie ma sprawy. Zestaw jest dobry (dołączone zdjęcie), szczególnie zadowolony pędzel do czyszczenia. Ale Key Puller nie jest zbyt dobry. Lepiej użyj drutu. Zwłaszcza w tym klawe. Jej czapki są bardzo cienkie! To nawet straszne strzelać do nich tym ciągnącym. W przyszłości, zamierzam zmienić kecaps. Na brązowych łyzkach jest dość cicho. Nawet z bardzo aktywną tajpigą, nie jest hałaśliwa. Śpiący nie będzie dokładnie zakłócany! Stabilizatory są lepiej smarowane oczywiście, będzie przyjemniejsze i jeszcze cichsze, ale jest również całkiem dobre jak na taką cenę. Cóż, jej najważniejsze, oczywiście, oświetlenie, jest po prostu zabawne. Bardzo jasne, kolorowe. Możesz dostosować dowolny kolor na kluczach i walizce. Istnieje oprogramowanie, w którym można to wszystko zrobić, aby nagrywać makra. Ale nie używam makra, nie sprawdziłem. Brak stóp do regulacji wysokości. Gwiazda została zabrana do transportu i drobnych usterek. Ogólnie, bardzo zadowolony z zakupu, zwłaszcza za 4500.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    W cenie ta płyta zapewnia naprawdę świetny zestaw funkcji w tej cenie. W cenę wliczone są gorące oświetlenie RGB, TKL oraz jedno-key i podświetlone. Świetny dla początkujących, jeśli chcesz dostać się do klawiatur Mechanical. Zdecydowanie polecam. (Klujówka jest nawet wyposażony zarówno w ściągacz klawiszy i ściągacz!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    The keyboard is amazing! Arrived undamaged, nothing was missing in the package. Arrived on the eighth day after ordering from Spain to Czech Republic. Looks stunning with and without RGB. I've already made minor adjustments by adding new SPC GEAR KC13 Crimson Double Shot PBT Keycaps. For those who want to start modify keyboards, there is no better hot swappable TKL keyboard with switches and keycaps for this price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,028
    • Ft17,407
    • Ft15,230
    • Ft30,091
    • Ft19,272
    • Ft18,650
    • Ft19,148
    • Ft24,868
    • Ft5,810
    • Ft57,511