Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(697)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(697)
    • 5 Star(621)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Ta klawiatura jest niesamowita!!! To absolutnie przekracza moje oczekiwania! Opakowanie było bez zarzutu, żadnych uszkodzeń. Zamówiłem go w Czarny Piątek i przyszedł dzisiaj, 5-12-2020. O wiele szybciej niż się spodziewałem! RGB tętni życiem, klawiatura jest cięższa niż się spodziewałem, a te przełączniki (gatron żółty) naprawdę są królem budżetu dla przełączników liniowych. Wszystkie przełączniki działają prawidłowo (przetestowałem je za pomocą EK Switch Hitter Software). Jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam tę klawiaturę każdemu, kto kocha RGB i czynnik TKL formy! Ponadto, jeśli jesteś w dostosować klawiatury lub po prostu spróbować dostać się do hobby jest to wyjątkowy wybór!!! P.S kabel, który przyszedł w pudełku jest biały, ten na zdjęciach to tylko jeden, który już miałem.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Jestem całkowicie zakochany w tej klawiaturze. Muszę powiedzieć, że czas dostawy zajął szybciej niż się spodziewałem. Kupiłem tę klawiaturę 8 listopada, dostarczone do mnie z powodzeniem 16 listopada. Chociaż nie było to z folią bąbelkową, pudełko nie było wgniecione i idealnie w porządku. Jedyna skarga jaką mam to to, że stabilizatory trochę trzęsą, więc musiałem położyć taśmę, żeby to wyrównać. Poza tym, nie ma prawie żadnego wzniesienia. Kłuty przyszły wcześniej. Żółci Gateron są gładkie i wymagają doskonałej siły, aby naciskać. Zalecam nawilżenie przełączników i dźgnięć, aby zwiększyć twoje doświadczenie w pisaniu. Dołączona jest zarówno z nasadką, jak i ściągaczem do kluczy, a także szczotką do czyszczenia. Ogólnie rzecz biorąc, powiedziałbym, że ta klawiatura daje doskonałe doświadczenie w typowaniu i jest w przyzwoitej cenie za hot swappable rgb klawiatury.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Niedawno otrzymałam moją tablicę po 21 dniach. Opakowanie nie jest dobrze zabezpieczone, ale nie ma problemu z samą deską. Brak chipów na panelu akrylowym, ale lewa strona i dolna część jest niespójna z innymi powierzchniami, jak pokazano na obrazkach. Brak wysokości nawet z gumowymi stopami w cenie. Nadal bardzo dobra klawiatura w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Клавиатура пришла в Кострому за 6 дней, доставила служба IML. Несмотря на то, что IML постоянно ругают, курьер позвонил вовремя и четко по договоренности клавиатуру передал. Коробка не помятая, все пришло в целости. В комплекте есть провод USB-Type-c, пуллер и кисточка. Пуллер подходит и для клавиш, и для свичей. Качество клавиатуры отличное, сборка хорошая. Заказывал на желтых гетеронах - звучат очень приятно, на них можно тихо печатать, так что ночью будет не сильно слышно. Подсветку можно настраивать, чтобы она была очень яркой или слегка светила, можно вообще выключить. Я пользуюсь MacOS, и софт поставить у меня не получилось. Инструкция, которая прикреплена внизу, вообще не помогла. В интернете также информации довольно мало. Но можно обойтись и без него, кнопки получилось забиндить через стороннюю программу для бинда, в моем случае это было Multitouch (она для MacOS). Единственное, что немного расстроило, это стабилизаторы на левом Shift - они расшатанные, и из-за этого кнопка ощущается странно. Но это поправимо, потому что стабилизатор тем не менее исправен. Стабилизаторы на пробеле звучат приятно, но в ближайшее время я все равно планирую замодить все стабилизаторы и свичи, чтобы все звучало еще лучше. Звук кнопок без модификаций мне понравился, в стоке она на удивление хорошо звучит. В целом, советую эту клавиатуру к покупке тем, кому нравятся клавиатуры с мягким звучанием, потому что акриловый кейс добавляет некоторой теплоты звуку. Но будьте готовы к тому, что стабилизаторы без смазки и закрепления будут греметь. Подсветка выше всех похвал, о ней можете не сомневаться - настроите под себя так, как вам захочется, и даже если она вам надоест, клавиатура хорошо выглядит и без нее. Хочу добавить, что я сделал себе подставку под ладони на случай того, что клавиатура будет высокой, но я ей почти не хочется пользоваться, потому что клавиатура имеет комфортные угол и высоту - это индивидуально, конечно, но я не ощущаю неудобства.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Bardzo ładna klawiatura! Zamówiłam Gateron Yellows z moim k87, brzmi wspaniale i jest do tego ściągacz do klawiszy, ściągacz klawiszy i pędzel (nie jest to zbyt dobry pędzel, ale robi to) Ta klawiatura jest w rzeczywistości hotswap, Mimo, że kilka osób twierdzi, że nie. Posiada oprogramowanie (tylko dla k87 i nieco trudne do znalezienia) i działa bardzo ładnie! Efekty świetlne klawiatury wyglądają ładnie, ale wolę solidny kolor. Zalecałbym ci to, jeśli potrzebujesz klawiatury do pracy/szkoły, albo po prostu dostać się do keeb modding w ogóle. Ciesz się! (To również przybyło w 13 dni, z Chin do USA)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    To było 1,5 miesiąca do MOD. Klava jest niesamowicie piękna! Kupiłem dla niej białe świnie Kailh Box i od razu umieściłem je zamiast hetero. Dźgnięcia były trochę nasmarowane i chwiałe, wzmocniły czajnik. Polecam, 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo dobra klawiatura w tej cenie. Daję tylko 4 gwiazdki, ponieważ: - Jakość budowy jest dobra, ale lewa i prawa strona obudowy jest źle zrównana (patrz zdjęcia) - Nie można zmienić jasności zewnętrznego efektu oświetlenia. (i nie ma wielu efektów jak w głównej części) - Grzechotki i niektóre przełączniki mają ping sprężynowy (żółte przełączniki) Btw pchnięcia są preludium, przełączniki nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    The keyboard is amazing! Arrived undamaged, nothing was missing in the package. Arrived on the eighth day after ordering from Spain to Czech Republic. Looks stunning with and without RGB. I've already made minor adjustments by adding new SPC GEAR KC13 Crimson Double Shot PBT Keycaps. For those who want to start modify keyboards, there is no better hot swappable TKL keyboard with switches and keycaps for this price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Produkt jest doskonałej jakości, RGB jest bardzo jasny i regulowany. Zamówiłem go żółtymi przełącznikami i uznałem je za bardzo wygodne. Dla tych z nas, którzy mówią po hiszpańsku, wystarczy wziąć pod uwagę, że układ klawiatury jest w języku angielskim. Jestem bardzo zadowolony z czasu zakupu i dostawy, ponieważ zajęło to zaledwie dwa tygodnie, aby dostać się do moich drzwi wejściowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Absolutnie polecany dla każdego, kto chce klawiaturę mechaniczną dla gracza rgb. RGB jest szalony, i zajęło około 10 dni, aby dotrzeć z Chin do Meksyku (szacowano, że około miesiąca) Przełączniki Gateron są ładne, ale najlepsze jest to, że klawiatura sama w sobie jest hot-swappable, jeśli chcesz inne przełączniki wystarczy je „przełączyć" :P

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft16 345
    • Ft14 831
    • Ft19 070
    • Ft18 162
    • Ft24 519
    • Ft15 740
    • Ft23 914
    • Ft12 652