Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1096)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1096)
    • 5 Star(1022)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2020

    Jest super klawiatura, z kilku wariantów pomiędzy rgb wokół i rgb klawiszy, dodatkowo mają, w moim przypadku, jak ich wybrałem, czerwony przełączniki Gateron, z kabla usb c dość długi, Jeśli płacisz za dobry produkt, Dobrze, ładnie i tanio, zajęło mi 17 dni, prawda trochę zagmatwała namierzanie, ale kiedy przybędą, naznaczą cię i tyle, otrzymujesz to. Dzięki za klawiaturę.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dla Holendrów wśród nas. Zamówiony 4 kwietnia. 14 kwietnia, choć wskazano, że otrzymam je dopiero na początku/poł. maja. Zapłaciłem ekstra za ubezpieczenie na wypadek, gdyby zostało wybrane, a także gdyby się zgubiło. Te dodatkowe kilka centów nie robi dużej różnicy. Nie waży tak ciężko. Ładne zastosowanie, brzmi też trochę trudniej z pisaniem, ale nie przeszkadzaj sobie. Łatwy w użyciu i duży wybór kolorów. Czy wystarczająco dużo filmów na Youtube wyjaśniających jak je zmienić, itp. W każdym razie, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    dobra jakość produktu, bardzo piękne kolory i efekty oświetlenia rgb, do dotyku reaguje bardzo dobrze bramka przełącznikowa (w moim przypadku net), łatwa manipulacja, ponieważ jest & mops, Oczekiwany był czas, który dał mi stronę były 32 dni od mojej zapłaty, zanim mi ją dostarczyli, może to zająć mniej więcej w zależności od tego, jak długo zajmie uwolnienie chilijskich ceł. Jeśli chodzi o informacje, ten sam banggood śledzi Twój produkt z datą i czasem statusu wysyłki. Produkt jest całkowicie wart, jeśli szukasz rgb i klawiatury mechanicznej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Właśnie dostałem dziś swój - zamówiony 23 września. Kocham budowę i kocham brzmienie Bramona Reds. Moim problemem jest to, że deska ma nierówne „nogi" - górna prawa noga jest wyższa od reszty i zastanawiam się, czy można coś zrobić poza dodaniem czegoś pod drugą nogą, żeby to wyrównać? To frustrujące, że się chwieje, gdy wcisnę klawisz strzałki albo w pasek, a klawiatura wali mi na biurko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Klawiatura jest dobrze zaprojektowana i wycięta Oba diody LED są dobrze oświetlone i w pełni sprawne Różne efekty LED (zarówno boczne, jak i tylne) Brak opóźnienia Czysty projekt Szczerze, wygląda naprawdę super Może potrzebować maty na biurko, by zmniejszyć hałas i bujanie Najlepiej w pełni działająca klawiatura mechaniczna LED do znalezienia w tej cenie Klawiatura jest dobrze zabezpieczona wewnątrz pudełka Klawiatura została dostarczona w około miesiąc 🇨🇦

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Szybka dostawa. Dostarczono go nawet jeśli jest niedziela. To jest V3 z K66. Gniazda przełącznika są szczelne, nie jak v2, które jeśli pociągniesz za klawisze, włączniki też będą pociągnięte.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Niesamowite klawiatury w 100% kupić ponownie, świetne przełączniki, miałem szczęście, że mój był hot swap, świetny układ, może mieć tylko światła boczne lub światła klawiszowe, więc jest świetny do dostosowania. Mógłbym pomyśleć o tylu dobrych rzeczach, :)

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    To było moje pierwsze zamówienie z Banggood i na pewno będę zamawiał ponownie. Naprawdę jasne RGB, łatwe w konfiguracji bez oprogramowania wystarczy podłączyć i odtwarzać, szybka dostawa i wszystko przybyło bez uszkodzeń 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobra i piękna klawiatura, pojawił się dość szybko i w czasie. Jedyne, co mam, to podręcznik, jest bezużyteczny. Poza tym gorąco polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Właśnie to dostałem. Czuję się świetnie i w ogóle. Brązowy przełącznik jest cichy. Kolory są piękne, tryby są piękne, ale nie można zrobić z każdego klucza innego koloru, jak chcesz. Poza tym, to jest piękne. Kabel się zaciął po prawej, ale mi to nie przeszkadzało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17,780
    • Ft27,697
    • Ft17,096
    • Ft21,137
    • Ft25,801
    • Ft17,780
    • Ft33,511
    • Ft20,515
    • Ft33,573
    • Ft11,189
    • Ft44,454
    • Ft9,634
    • Ft9,634
    • Ft28,598
    • Ft29,407
    • Ft18,122
    • Ft7,458
    • Ft24,868